Ολυμπιακός: Συμφωνία με Γρανάδα, έρχεται και ο Μεχντί Καρσελά

Ολυμπιακός: Συμφωνία με Γρανάδα, έρχεται και ο Μεχντί Καρσελά

Φαίνεται πως ήταν να μην κάνει την αρχή ο Ολυμπιακός με τις ηχηρές μεταγραφές. Ετσι μετά τον ερχομό του Εμάνουελ Εμενίκε που πέρασε σήμερα ιατρικές εξετάσεις και από ώρα σε ώρα θα ανακοινωθεί η απόκτηση του, ο Ολυμπιακός λέγεται ότι ήρθε σε μια ακόμη σημαντική συμφωνία για μια ακόμη μεγάλη μεταγραφή.

Πρόκειται για τον Μεχντί Καρσελά που αύριο κιόλας ενδέχεται να έρθει στην Αθήνα για να υπογράψει!

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός τα βρήκαν σε όλα και με την Γρανάδα καθώς με τον παίκτη τα είχε βρει από καιρό κι έτσι ο 28χρονος ακραίος επιθετικός θα έρθει πιθανότατα αύριο (αν και ορισμένοι ανέφεραν ότι βρίσκεται ήδη στον Πειραιά) στην Ελλάδα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο

Το μόνο σημείο που μένει να διευκρινιστεί είναι αν ο Ολυμπιακός συμφώνησε με την Γρανάδα για δανεισμό του Καρσελά με οψιόν αγοράς καθώς αυτός έχει συμβόλαιο με την ισπανική ομάδα μέχρι το 2020 ή αν υπήρξε συμφωνία και για την αγορά του.

Πολύ ψηλά πάντως κυμάνθηκε το συμβόλαιο του 28χρονου Βέλγου. Κοντά στο εκατομμύριο θα πάρει ο Καρσελά (κατά μία πηγή κοντά στις 900.000 ευρώ) και θα φορέσει την ερυθρόλευκη για την επόμενη σεζόν.

Τέλος με Οφόε

Οσον αφορά στο μέτωπο του Βάντις Οφόε που πήγε προς την Κράσνονταρ, έγινε γνωστό ότι τελικά η μεταγραφή χάλασε, καθώς ο παίκτης κόπηκε στα ιατρικά τεστ, όπως μετέδωσαν τα ρωσικά ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «sport-express.ru», ανέφερε ότι ο Βέλγος μέσος «κόπηκε» στις ιατρικές εξετάσεις, καθώς έχει ένα πρόβλημα στο γόνατο και έτσι η Κράσνονταρ δεν προχώρησε τη συμφωνία της με τον παίκτη, ο οποίος αξίζει να σημειωθεί την περσινή σεζόν με τη Λέγκια, αγωνίστηκε σε 31 παιχνίδια.

Από τον Ολυμπιακό πάντως, έγινε γνωστό ότι σταμάτησε κάθε ενδιαφέρον για τον Οφόε από τη στιγμή που αυτός προτίμησε να πάει στην Κράσνονταρ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter