Ολυμπιακός: Τρεις αγωνιστικές για τα επεισόδια με Πλατανιά

Ολυμπιακός: Τρεις αγωνιστικές για τα επεισόδια με Πλατανιά

Ο Πλατανιάς χωρίστηκε στα τρία μετά την καταγγελία ότι η αποστολή της ομάδας δέχθηκε επίθεση από άγνωστα άτομα στον χώρο των αποδυτηρίων στο ημίχρονο του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη» και φαίνεται πως το αλαλούμ των καταθέσεων, όπου άλλοι υποστήριξαν ότι έφαγαν ξύλο, άλλοι ότι δεν έγινε το παραμικρό και άλλοι ότι δεν έχουν άποψη, δημιούργησε ένα θολό τοπίο για το τι πραγματικά μπορεί να συνέβη (αν συνέβη) στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ετσι, το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Σούπερ Λίγκας επέβαλε στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ποινή τριών αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και έβαλε τέλος στα σενάρια που ήθελαν τον Ολυμπιακό να κινδυνεύει με ποινή αφαίρεσης 6 βαθμών από το νέο πρωτάθλημα. Το δικαστήριο δέχθηκε ότι κάποιοι δέχθηκαν επίθεση αλλά τα περιστατικά δεν ήταν τόσο σοβαρά ώστε να επισύρουν βαρύτερες ποινές.

Μετά από αυτό και αν η ποινή δεν πέσει ή μειωθεί στην έφεση που θα καταθέσουν οι Πειραιώτες, ο Ολυμπιακός θα αναγκαστεί να παίξει τα πέντε πρώτα εντός έδρας παιχνίδια του νέου πρωταθλήματος κεκλεισμένων των θυρών αφού έχει ήδη τιμωρηθεί με μια αγωνιστική για όσα έγιναν στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ και άλλη μια από τη ρεβάνς του ΟΑΚΑ…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter