Ολυμπιακός: «Ζευγάρωσε» τις νίκες επί του Παναιτωλικού και προκρίθηκε στους «8» του κυπέλλου

Ολυμπιακός: «Ζευγάρωσε» τις νίκες επί του Παναιτωλικού και προκρίθηκε στους «8» του κυπέλλου

Ο Ολυμπιακός με το 0-3 στο πρώτο ματς του Αγρινίου είχε κλειδώσει την πρόκριση στους «8» του κυπέλλου και στη ρεβάνς ο Πέδρο Μαρτίνς έδωσε την ευκαιρία σε παγκίτες. 

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν μία γερή προπόνηση επικρατώντας και στο Φάληρο 3-0 του Παναιτωλικού και πέρασαν στην επόμενη φάση του θεσμού με συνολικό σκορ 6-0.

Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο. Στο 9’ ο Χασάν έκανε εξαιρετική κάθετη πάσα στο Μασούρα κι αυτός με σουτ στην κίνηση άνοιξε το σκορ (1-0).

Με την συμπλήρωση του ημιώρου, οι γηπεδούχοι ανέβασαν το δείκτη του σκορ. Ο Σίλβα εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά και ο Κάιπερς με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (2-0).

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και δημιουργήθηκαν ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Στο 81’ ο Ραντζέλοβιτς έκανε γύρισμα από δεξιά, ο Κάιπερς από το δεύτερο δοκάρι έστειλε την μπάλα συστημένη στο κεφάλι του Ανδρούτσου, ο οποίος σκόραρε με κεφαλιά (3-0).

Στο τελευταίο 10λεπτο αγωνίστηκε με τους «ερυθρόλευκους» ο 18χρονος μεσοεπιθετικός Τάσος Τσέλιος.

«Ολα ήταν θετικά σήμερα, είχαμε καλό ρυθμό. Ολοι οι παίκτες μου είναι σε καλή κατάσταση, είδα μία πολύ καλή εικόνα», δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος αναφερόμενος στο ντεμπούτο του Σ. Παπασταθόπουλου, είπε: «Δεν έπαιζε στην αρχή της σεζόν, χρειάζεται να δουλέψει, θα πρέπει να περιμένουμε. Χρειάζεται χρόνο και υπομονή. Δεν θα τον δούμε άμεσα».

Ο Γρατσάρης (Τρικάλων) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Τιάγκο Σίλβα, Χολέμπας, Μάζουρεκ, Αρσούρα.

Ολυμπιακός: Κρίστινσον, Ντρέγκερ, Αβ. Παπαδόπουλος (73’ Μπουχαλάκης), Μπα (62’ Σεμέδο), Χολέμπας, Εμβιλά (46’ Ανδρούτσος), Τιάγκο Σίλβα, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας (82’ Τσέλιος), Χασάν (62’ Βαλμπουενά), Κάιπερς.

Παναιτωλικός: Μελίσσας, Μεντίνα, Κωνσταντόπουλος, Μαλής (88’ Σκιαδάς), Βάντερσον, Αρσούρα, Μάζουρεκ (76’ Αριγίμπι), Ντάλσιο, Ντουάρτε (64’ Τσιγγάρας), Γιάκολις (76’ Σκόνδρας), Βέργος (64’ Αζάντι).

***Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε την απόκτηση του 29χρονου επιθετικού Νίκου Καρέλη, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, Εργοτέλη, Άμκαρ, Γκενκ και Μπρέντφορντ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter