«Ομάδα διαχείρισης κρίσεων» αποκτούν τα βραβεία Όσκαρ

«Ομάδα διαχείρισης κρίσεων» αποκτούν τα βραβεία Όσκαρ

Τη σύσταση ομάδας διαχείρισης κρίσεων αποφάσισε η Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών, η οποία απονέμει σε ετήσια βάση τα βραβεία Όσκαρ.

Η απόφαση για την 95η τελετή απονομής βραβείων, αποσκοπεί στη διαχείριση τυχόν απρόβλεπτων και «ατυχών» περιστατικών, όπως εκείνο που σημειώθηκε στην περσινή τελετή απονομής με τον Γουίλ Σμιθ, ο οποίος ανέβηκε στη σκηνή και χαστούκισε τον Κρις Ροκ, που παρουσίαζε την 94η τελετή, με αποτέλεσμα το γεγονός να κάνει το γύρο του διαδικτύου για βδομάδες.

https://twitter.com/JaunNews/status/1628810479308087298

Ο διευθύνων σύμβουλος της Ακαδημίας, Μπιλ Κρέιμερ, είπε ότι η νέα ομάδα έχει «παίξει πολλά σενάρια» με την ελπίδα ότι θα είναι «προετοιμασμένη για οτιδήποτε» μπορεί να συμβεί στο γκαλά της 12ης Μαρτίου με οικοδεσπότη τον Αμερικανό τηλεπαρουσιαστή και κωμικό Τζίμι Κίμελ.

«Έχουμε μια ολόκληρη ομάδα διαχείρισης κρίσεων, κάτι που δεν είχαμε ποτέ πριν, και πολλά σχέδια σε εφαρμογή» δήλωσε ο Μπιλ Κρέιμερ στο περιοδικό TIME.

Ο Μπιλ Κρέιμερ, ο οποίος διορίστηκε διευθύνων σύμβουλος της Ακαδημίας τον περασμένο Ιούλιο, εξήγησε ότι η νέα ομάδα κρίσης θα είναι σε θέση να δράσει «πολύ γρήγορα» για να ανταποκριθεί σε τυχόν περιστατικά σε πραγματικό χρόνο.

Πηγή: Variety, CNN

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter