Ομαδικός βιασμός 15χρονου στο Ίλιον: Ελεύθερη αλλά υπό παρακολούθηση η 14χρονη

Ομαδικός βιασμός 15χρονου στο Ίλιον: Ελεύθερη αλλά υπό παρακολούθηση η 14χρονη

Ελεύθερη υπό τον όρο της παρακολούθησης κοινωνικού λειτουργού αφέθηκε μετά την απολογία της η 14χρονη κατηγορούμενη στην υπόθεση του ομαδικού βιασμού του 15χρονου στο Ίλιον.

Πρόκειται για την ένατη απολογία για την φρικιαστική υπόθεση στην Ανακρίτρια Ανηλίκων. Σύμφωνα με τα στοιχεία η ανήλικη φέρεται να ήταν παρούσα κατά τη διάρκεια του περιστατικού κακοποίησης παρακολουθώντας τον ομαδικό βιασμό.

Η 14χρονη έχει κατονομαστεί από τον 15χρονο που κακοποιήθηκε άγρια, πως ήταν παρούσα και παρακολουθούσε όσα συνέβαιναν μία από τις φορές που το αγόρι βασανίστηκε. Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης, η 14χρονη έχει σχέση με έναν εκ των ανηλίκων που έχει οδηγηθεί στην φυλακή για την υπόθεση.

Αρνήθηκε τις κατηγορίες

Η 14χρονη αρνήθηκε τις κατηγορίες ενώπιον της δικαστικής λειτουργού αποδεχόμενη ωστόσο ότι σε ένα από τα δύο περιστατικά που καταγγέλλει το θύμα, ήταν μεν παρούσα στον χώρο, αλλά χωρίς να αντιληφθεί, λόγω μίας συμπλοκής που εξελισσόταν, τι ακριβώς συνέβη σε βάρος του 15χρονου.

«Η εντολέας μου διατείνεται ότι δεν έχει καμία σχέση με αυτό το περιστατικό. Ήταν παρούσα, αλλά λόγω της συμπλοκής των ατόμων δεν μπορούσε να διακρίνει τι ακριβώς έγινε. Η εντολέας μου δεν είχε βίντεο στην κατοχή της, ούτε ήξερε για την ύπαρξη βίντεο» ανέφερε, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ ο συνήγορος της Μάρκος Τσιώγκας, μετά την ολοκλήρωση της απολογίας της 14χρονης.

Για την υπόθεση έχουν οδηγηθεί στην φυλακή συνολικά έξι ανήλικοι ηλικίας 15 έως 17 ετών. Τρεις κατηγορούμενοι συμπεριλαμβανομένη και της 14χρονης που απολογήθηκε σήμερα, κρίθηκε από την Ανακρίτρια και τον Εισαγγελέα ότι μπορούν αν αφεθούν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter