Ομαδικός βιασμός 15χρονου στο Ίλιον: Προφυλακιστέοι και οι άλλοι δύο ανήλικοι – Αποκαλύψεις σοκ

Ομαδικός βιασμός 15χρονου στο Ίλιον: Προφυλακιστέοι και οι άλλοι δύο ανήλικοι – Αποκαλύψεις σοκ

Μετά την απολογία τους στον Ανακριτή, προφυλακιστέοι κρίθηκαν και οι άλλοι δύο ανήλικοι για τον βιασμό του 15χρονου στο Ίλιον.

Δείτε επίσης: Ομαδικός βιασμός 15χρονου στο Ίλιον: Στον ανακριτή οι άλλοι δύο συλληφθέντες – Φρίκη από τις αποκαλύψεις

Στο μεταξύ τρεις ακόμα έφηβοι έχουν ήδη προφυλακιστεί μετά την εμφάνισή τους στον ανακριτή το Σάββατο και ένας ακόμα είναι εκτός με περιοριστικούς όρους καθώς δεν έχει συμπληρώσει τα 15 έτη.

Ειδικότερα, οι ανήλικοι κατηγορούμενοι, που είναι μαθητές, φέρονται να παραδέχτηκαν σεξουαλικές πράξεις αλλά δίχως χρήση βίας.

Παράλληλα, δύο ακόμα έφηβοι, που από την πρώτη στιγμή βρίσκονται στη δικογραφία, αναμένεται να εκδοθεί εις βάρος τους ένταλμα σύλληψης. Πληροφορίες αναφέρουν πως το ένα παιδί βρίσκεται στην Αλβανία.

Στο μεταξύ, εξετάζεται ο ρόλος τεσσάρων ακόμα παιδιών, τεσσάρων κοριτσιών. Ο λόγος για τρεις 15χρονες και μία 14χρονη που φέρονται να ήταν μάρτυρες του ομαδικού βιασμού και της καταγραφής σε βίντεο της ειδεχθούς πράξης.

Φρικιαστικές αποκαλύψεις

Σύμφωνα με το Mega, το σχολείο βρίσκεται σε απόσταση 2 χιλιομέτρων από το σπίτι που εκτυλίσσονταν οι σκηνές φρίκης σε βάρος του 15χρονου. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 15χρονος δεν φέρεται να συμμετείχε σε αντίστοιχες πράξεις σε άλλο άτομο, ενώ έπεφτε συστηματικά θύμα bullying.

Επιπλέον, όταν η αστυνομία έκανε έφοδο στο σπίτι των παιδιών της συμμορίας, βρήκαν μεταξύ άλλων ναρκωτικά και ζυγαριές ακριβείας και 8 κινητά.

Το σπίτι που γίνονταν οι πράξεις ήταν της γιαγιάς ενός από την παρέα των 8 της συμμορίας. Ο 15χρονος έχει δώσει μία 20σέλιδη κατάθεση σχετικά με τα όσα περνούσε στα χέρια της συμμορίας.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter