Ομαλά η κυκλοφορία στα εθνικά δίκτυα (Photos)

Ομαλά η κυκλοφορία στα εθνικά δίκτυα (Photos)

Άρον άρον εγκαταλείπουν την πρωτεύουσα οι εκδρομείς του Πάσχα και η κίνηση το πρωί στις εθνικές οδούς Αθηνών – Κορίνθου και Αθηνών- Λαμίας ήταν ιδιαίτερα έντονη. Σύμφωνα με ενημέρωση της τροχαίας, αργά το απόγευμα, ομαλά διεξάγεται η κυκλοφορία των αυτοκινήτων και στα δύο εθνικά δίκτυα, Αθηνών-Κορίνθου και Αθηνών -Λαμίας.

Όπως γνωστοποίησε, από το πρωί έως τις 4 το απόγευμα, πέρασαν από την Εθνική Αθηνών-Κορίνθου 64.600 αυτοκίνητα και 46.00 από την Αθηνών-Λαμίας.

Ωστόσο, μέχρι και τις 17:00 υπήρχε σοβαρό πρόβλημα στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου, στο ρεύμα εξόδου, ενώ πρόβλημα υπήρχε και στην Αττική Οδό, από τα διόδια Ρουπακίου.

Γύρω στις 16:30 το μεσημέρι η ουρά μέχρι και τα διόδια της Ελευσίνας άγγιζε περίπου τα 10 χλμ ενώ η κίνηση συνεχιζόταν έως και την Κινέττα.

Μεγάλο ήταν και το πρόβλημα και στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας με τα αυτοκίνητα να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες από το 70ο χλμ. μέχρι τα διόδια της Θήβας όπου σχηματιζόταν ουρά μέχρι και 3 χιλιομέτρων. 

Φωτογραφίες αναγνώστη από τα διόδια της Θήβας μετά τις 3 το μεσημέρι 



Όλη η δύναμη της Τροχαίας Αττικής είναι από το πρωί στους δρόμους ενώ η κίνηση των φορτηγών απαγορευόταν στα εθνικά δίκτυα μέχρι τις 16:00.

Διαβάστε ακόμη: Πάσχα 2019: Αδειάζει η Αθήνα – Αρχίζει η κίνηση στα διόδια με 135 χιλιάδες Ι.Χ. να έχουν περάσει απο χθες το βράδυ

Φεύγουν με πλοία, κτελ και αεροπλάνα

Γεμάτα φεύγουν από τα ξημερώματα τα πλοία από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου με την πληρότητα να ξεπερνά το 90% αλλά και το 100%.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του λιμενικού, μόνο τη Μεγάλη Τετάρτη, από τον Πειραιά πραγματοποιήθηκαν 18 δρομολόγια, όταν πέρυσι είχαν γίνει 16, και αναχώρησαν 18.328 επιβάτες, σε σχέση με τους 14.954 του περασμένου έτους. Συνολικά 3.167 οχήματα αναχώρησαν χθες, όταν πέρυσι ήταν 2.458 αυτοκίνητα.

Το Λιμενικό συστήνει σε επιβάτες και οδηγούς να βρίσκονται έγκαιρα στις αποβάθρες αναχώρησης των πλοίων, προκειμένου να επιβιβαστούν χωρίς να ταλαιπωρηθούν και να ακολουθούν τις οδηγίες των λιμενικών.

Με μεγάλες πληρότητες αναχωρούν και τα λεωφορεία των ΚΤΕΛ με τους υπευθύνους να έχουν προγραμματίσει δεκάδες έκτακτα δρομολόγια για την εξυπηρέτηση των εκδρομέων ενώ αυξημένη κίνηση παρατηρείται από το πρωί και στο Ελ. Βενιζέλος




Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter