Ωμή κυβερνητική παραδοχή για τον 53χρονο μαστροπό στον Κολωνό: Ήταν μέλος της ΝΔ – Είναι σε αναστολή

Ωμή κυβερνητική παραδοχή για τον 53χρονο μαστροπό στον Κολωνό: Ήταν μέλος της ΝΔ – Είναι σε αναστολή

Τις πληροφορίες του documentonews.gr πως ο 53χρονος μαστροπός από τον Κολωνό ήταν μέλος της ΝΔ και μάλιστα είχε στενές σχέσεις με μία σειρά από πρωτοκλασάτα στελέχη, επιβεβαίωσε το μεσημέρι της Δευτέρας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Δείτε επίσης: Κολωνός: Η στιγμή που ο 53χρονος μαστροπός φτάνει στον ανακριτή (Video)

Ο Γιάννης Οικονόμου, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, παραδέχτηκε ότι ο 53χρόνος που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε 12χρονη είχε διατελέσει μέλος της Νέας Δημοκρατίας. Ωστόσο, υποστήριξε πως η ιδιότητά του είναι σε αναστολή.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Τα όσα έχουν αποκαλυφθεί είναι φρικτά, αποτρόπαια. Είναι σοκαρισμένη η κοινωνία. Η Αστυνομία, η Δικαιοσύνη φροντίζουν να αποσαφηνιστεί κάθε πτυχή να τιμωρηθεί ο ενορχηστρωτής και οι συνένοχοι. Με τις αλλαγές του ΠΚ έχουν αυστηροποιηθεί οι ποινές. Αν κριθεί ένοχος και καταδικαστεί μπορεί να καταδικαστεί μέχρι και με ισόβια. Πράγματι ήταν μέλος της ΝΔ είναι σε αναστολή η ιδιότητά του. Η οποιαδήποτε προσπάθεια επικοινωνιακής εκμετάλλευσης της υπόθεσης, στοχοποιώντας πρόσωπα που έχουν φωτογραφηθεί μαζί του αγνοώντας το ποιόν του, είναι απαράδεκτη και αδιανόητη. Πρέπει να εστιάσουμε στο φρικτό αδίκημα και στη στήριξη του θύματος».

Δείτε επίσης: Κολωνός: Στον εισαγγελέα ο 53χρονος μαστροπός – Οι σχέσεις του με ΝΔ, Σαμαρά, Πλεύρη, Πατούλη (Video)

Δείτε επίσης: Ο 53χρονος μαστροπός και οι σχέσεις του με Νέα Δημοκρατία, Σαμαρά, Πλεύρη, Πατούλη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter