Ωμή παραδοχή Άδωνη: «Δεν δεχόμαστε εντολές από τους γιατρούς, εμείς αποφασίζουμε» (Video)

Ωμή παραδοχή Άδωνη: «Δεν δεχόμαστε εντολές από τους γιατρούς, εμείς αποφασίζουμε» (Video)

Με τον πιο κυνικό τρόπο ο Άδωνης Γεωργιάδης παραδέχθηκε μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στο ΣΚΑΙ ότι οι αποφάσεις για τη διαχείριση της πανδημίας του κορονοϊού είναι καθαρά πολιτικές διαψεύδοντας έτσι ανώτατα κυβερνητικά στελέχη, τα οποία όλο αυτό το διάστημα της πανδημίας διέδιδαν ότι η κυβέρνηση «υπακούει» στις εισηγήσεις των λοιμωξιολόγων αναφορικά με τα μέτρα που λαμβάνει.

Ερωτηθείς για το τι θα συμβεί σε περίπτωση που εισηγηθούν lockdown εξαιτίας έκρηξης των κρουσμάτων και κορονοϊού, ο Άδωνης Γεωργιάδης παραδέχθηκε ότι η κυβέρνηση είναι εκείνη που παίρνει τις αποφάσεις και θα παρακούσει τις προτάσεις της επιτροπής λοιμωξιολόγων απαξιώνοντας με τον πιο ωμό τρόπο τους ειδικούς.

Συγκεκριμένα, ο Άδωνης Γεωργιάδης ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να υπάρξει καθολικό lockdown ενώ όταν ρωτήθηκε αν θα παρακούσει τις εντολές των γιατρών είπε χαρακτηριστικά:  «Δεν δεχόμαστε εντολές από τους γιατρούς, εμείς αποφασίζουμε. Κανένας άλλος! Καταλάβατε;»

Και κάπως έτσι, με αυτή την παραδοχή ο Άδωνης Γεωργιάδης επιρρίπτει στην ίδια την κυβέρνηση επί της ουσίας την ευθύνη για την αποτυχημένη διαχείριση της πανδημίας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter