Ωμή παραδοχή Σκέρτσου πως η Ελλάδα του Μητσοτάκη είναι ξέφραγο αμπέλι στις τηλεπικοινωνίες (Video)

Ωμή παραδοχή Σκέρτσου πως η Ελλάδα του Μητσοτάκη είναι ξέφραγο αμπέλι στις τηλεπικοινωνίες (Video)

Στην ωμή παραδοχή πως οι τηλεπικοινωνίες στην Ελλάδα του Μητσοτάκη είναι ξέφραγο αμπέλι, προχώρησε ο Άκης Σκέρτσος, υπουργός παρά τω… ωτακουστή, λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη του Documento πως το όνομά του βρίσκεται στη λίστα των παρακολουθήσεων. Όλα αυτά μετά και τη στοχοποίηση δημοσιογράφου του Documento καθώς ο Άκης Σκέρτσος δε δίστασε να δημοσιεύσει τη… μισή συνομιλία από τα SMS που είχαν για να ενημερωθεί με τα νέα ονόματα της λίστας Predator.

Δείτε επίσης: Υπουργέ παρά τω ωτακουστή γιατί δεν δημοσιοποίησες και το επόμενο sms;

Το πρωί της Δευτέρας, λοιπόν, ο Άκης Σκέρτσος, σε τηλεοπτική του εμφάνιση στον ΑΝΤ1, αποτύπωσε με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο τη σύγχυση που επικρατεί στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για το σκάνδαλο των υποκλοπών.

Δείτε επίσης: Οι δικοί του άνθρωποι στον κύκλο της παρακολούθησης

Ευθύς εξαρχής οι δημοσιογράφοι του ΑΝΤ1 ρώτησαν τον υπουργό παρά τω πρωθυπουργό, για τη νέα λίστα παρακολουθήσεων που αποκάλυψε το Documento χθες, Κυριακή, στην οποία περιλαμβάνεται, εκτός των άλλων, και το όνομα του Άκη Σκέρτσου. Η απάντηση που έλαβαν αποτελεί μνημείο κυβερνητικής αποτυχίας καθώς ο Άκης Σκέρτσος δε δίστασε να παρουσιάσει τη χώρα ως ένα τεράστιο ξέφραγο αμπέλι που ο καθένας μπορεί να παρακολουθήσει έναν άλλο, ακόμα και αν αυτός είναι μέλος της ελληνικής κυβέρνησης.

Δείτε επίσης: Αθηναϊκό ή… μητσοτακικό πρακτορείο ειδήσεων;

Επί λέξει ανέφερε: «Γνωρίζουμε ότι οι τηλεπικοινωνίες δεν είναι ασφαλείς. Όχι τώρα, ανέκαθεν. Η τεχνολογία τρέχει πολύ γρήγορα. Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν πολλά λογισμικά που μπορούν να υποκλέψουν επικοινωνίες».

Και πρόσθεσε: «Όσοι κατέχουν δημόσιες θέσεις να είναι πολύ προσεκτικοί σε σχέση με το τι διαχειρίζονται ως πληροφορία και διακίνηση πληροφορίας. Γιατί όντως υπάρχουν κακόβουλες απειλές που μπορούν να υποκλέψουν τις επικοινωνίες».

Ενώ υποστήριξε: «Βλέπω μία κυβέρνηση που παρακολουθείτε, αυτό πρέπει να μας προβληματίσει» αφήνοντας άναυδους τους πάντες…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter