Ωμή παραδοχή Σταϊκούρα: Ψίχουλα η ενίσχυση των πολιτών για τα καύσιμα

Ωμή παραδοχή Σταϊκούρα: Ψίχουλα η ενίσχυση των πολιτών για τα καύσιμα

Ψίχουλα μοιράζει η κυβέρνηση στους πολίτες της όπως παραδέχτηκε ευθαρσώς και χωρίς καμία ντροπή ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη προσπαθεί να πείσει τους πολίτες εδώ και έξι μήνες πως τα έκτακτα επιδόματα που προσφέρει απλόχερα ενώ η ακρίβεια έχει οδηγήσει τους καταναλωτές στην απελπισία ότι είναι μια σημαντική βοήθεια σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Η ωμή παραδοχή ωστόσο του Χρήστου Σταικούρα δείχνει ακριβώς το αντίθετο, πως στην πραγματικότητα αυτά που δίνει η κυβέρνηση στους πολίτες δεν είναι τίποτα άλλο από… ψίχουλα.

Μιλώντας συγκεκριμένα στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, ο υπουργός Οικονομικών άρχισε να προμοτάρει την νέα ενίσχυση που ετοιμάζει η κυβέρνηση στα καύσιμα λέγοντας πως από τον Ιούλιο θα εφαρμοστούν οι νέες παρεμβάσεις και θα έχουν ορίζοντα τριμήνου, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει περισσότερα για το ύψος των νέων παρεμβάσεων.

Ερωτηθείς τότε αν πρόκειται για  «γενναία» παρέμβαση όπως αφήνει να εννοηθεί η κυβέρνηση ο Χρ. Σταικούρας απάντησε πως είναι σχετικό λέγοντας ξεκάθαρα πως «για το οικονομικό επιτελείο μπορεί να είναι γενναία αλλά για τον πολίτη ψίχουλα».

Ψίχουλα λοιπόν, τα επιδόματα της κυβέρνησης και με την βούλα του υπουργού.

Ακούστε στο 5:00 την παραδοχή του υπουργού

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter