Όμιλος ΟΤΕ: Αλλάζει το τοπίο στις πληρωμές χωρίς πορτοφόλι

Όμιλος ΟΤΕ: Αλλάζει το τοπίο στις πληρωμές χωρίς πορτοφόλι
Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ Μιχάλης Τσαμάζ στην εκδήλωση κατά την οποία έγινε η παρουσίαση του payzy by COSMOTE

Ο Όμιλος ΟΤΕ μπαίνει δυναμικά στην αγορά των ηλεκτρονικών συναλλαγών με το payzy by COSMOTE

Τη δυνατότητα να κάνουν όλες τις αγορές τους μέσα από το κινητό, να πληρώνουν λογαριασμούς, να ανταλλάσσουν χρήματα με τους φίλους τους, ακόμη και να μοιράζονται κοινά έξοδα εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, δίνει σε όλους τους καταναλωτές η COSMOTE με τη νέα mobile εφαρμογή payzy by COSMOTE. Tο νέο app, που παρουσιάστηκε πρόσφατα στο πλαίσιο εκδήλωσης, είναι μια ολιστική λύση, εντελώς ψηφιακή, για όλους αυτούς που θέλουν ευελιξία και απλότητα στην καθημερινότητά τους.

Το payzy by COSMOTE είναι προϊόν της COSMOTE Payments, θυγατρικής του Ομίλου ΟΤΕ, η οποία έχει λάβει άδεια από την Τράπεζα της Ελλάδος ως ίδρυμα ηλεκτρονικού χρήματος. Το payzy επιτρέπει στον χρήστη να καλύπτει καθημερινές αγορές και λογαριασμούς, κάνοντας παράλληλα συναλλαγές με τους δικούς του ανθρώπους, μέσα από το κινητό του εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια.

«Στον Όμιλο ΟΤΕ προσαρμοζόμαστε συνεχώς στα νέα δεδομένα της ψηφιακής εποχής. Σημαντικό κομμάτι της στρατηγικής μας είναι να μπαίνουμε σε νέες αγορές και, με τη δύναμη της τεχνολογίας, να δίνουμε ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες μας. Όραμά μας είναι να μετατρέψουμε τον Όμιλο ΟΤΕ σε έναν digital services provider που δεν θα παρέχει μόνο τηλεπικοινωνίες και κορυφαία συνδεσιμότητα στον πελάτη αλλά σύγχρονες λύσεις τεχνολογίας. Σε αυτό το πλαίσιο κάνουμε το επόμενο μεγάλο βήμα και με το payzy by COSMOTE μπαίνουμε δυναμικά στην αγορά των ηλεκτρονικών συναλλαγών και στις υπηρεσίες πληρωμών μέσω κινητού» δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ Μιχάλης Τσαμάζ.

Τι είναι και τι προσφέρει

Μέσω εφαρμογής στο κινητό (iOS & Android) ο χρήστης μπορεί να αποκτήσει έναν ελληνικό IBAN λογαριασμό, να εκδώσει χρεωστική VISA κάρτα (ψηφιακή ή/και φυσική) και να κάνει όλες τις αγορές του σε φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα. Επίσης, μπορεί να πληρώσει λογαριασμούς στη στιγμή.

Εκτός από αυτά τα βασικά χαρακτηριστικά, το payzy by COSMOTE περιλαμβάνει και καινοτόμες λειτουργικότητες που δεν έχουν καμία χρέωση, όπως η δυνατότητα του χρήστη να ανταλλάσσει χρήματα με τους φίλους του μέσω chat άμεσα, μέσω του Chat & Pay. Μπορεί ακόμη να μοιράζεται κοινά έξοδα με τους δικούς του ανθρώπους μέσω του Split it, όπως στο φαγητό, το σινεμά, σε ένα ταξίδι. Και όλα αυτά μέσα από το κινητό, σε μία μόνο εφαρμογή.

Με το payzy, λοιπόν, μπορούμε να κάνουμε όχι μόνο τις ανέπαφες πληρωμές, αλλά και όλες τις απλές συναλλαγές με τους δικούς μας ανθρώπους, τις συναλλαγές μιας κοινότητας ανθρώπων, ενός community.

Και είναι για όλους. Είτε είναι συνδρομητές COSMOTE είτε όχι. Είτε είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία είτε όχι. Για όλες τις ηλικίες. Γιατί είναι πολύ απλό στη χρήση.

«Το payzy by COSMOTE έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που ο κόσμος κάνει τις συναλλαγές του. Προσφέρει την πιο σύγχρονη, την πιο ψηφιακή, την πιο social και φιλική προς τον χρήστη εμπειρία στις ηλεκτρονικές συναλλαγές. Μια πρωτοποριακή fintech λύση, που σχεδιάστηκε με την τεχνογνωσία και την αξιοπιστία που διέπουν τις υπηρεσίες COSMOTE» δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της COSMOTE Payments Χρήστος Φουσκούδης.

Προγράμματα ανταμοιβής

Το payzy by COSMOTE, που είναι διαθέσιμο στο Google Play και το App Store, αποτελεί το μοναδικό mobile app στην ελληνική αγορά που ανταμείβει με χρήματα τον χρήστη, τα οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει όποτε θέλει και όπου θέλει. Συγκεκριμένα, για κάθε 100 ευρώ που ξοδεύει κερδίζει 1 ευρώ στο πορτοφόλι του. Ετσι ο χρήστης κερδίζει χρήματα όσο περισσότερο χρησιμοποιεί το payzy.

Εξίσου σημαντικό είναι ότι στο payzy δεν υπάρχει προμήθεια κατά τη φόρτιση του ΙΒΑΝ λογαριασμού του χρήστη.

Η διαδικασία εγγραφής

Η διαδικασία εγγραφής είναι πολύ εύκολη, διαρκεί λίγα λεπτά και ο ενδιαφερόμενος θα χρειαστεί το smartphone του, το email και τον αριθμό του κινητού του. Κατά τη διάρκεια της εγγραφής χρειάζεται να έχει την ταυτότητα ή το διαβατήριό του, ενώ η διαδικασία μπορεί να απαιτήσει και μία βιντεοκλήση με εξουσιοδοτημένο υπάλληλο της COSMOTE Payments.

Επιπλέον, οι συνδρομητές κινητής COSMOTE με κάθε νέα εγγραφή στο payzy by COSMOTE κερδίζουν απεριόριστα data για ένα μήνα.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter