Ομοφοβικό κρεσέντο από τον Βασίλη Τσιάρτα: «Οι πρώτες αλλαγές φύλου να γίνουν στα παιδιά αυτών που ψήφισαν αυτό το αίσχος»

Ομοφοβικό κρεσέντο από τον Βασίλη Τσιάρτα: «Οι πρώτες αλλαγές φύλου να γίνουν στα παιδιά αυτών που ψήφισαν αυτό το αίσχος»

Με τρόπο που έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις σχολίασε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Βασίλης Τσιάρτας το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για την αλλαγή φύλου. 

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έκανε μια πρώτη ανάρτηση επί του θέματος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, αναφέροντας: 

«Εύχομαι οι πρώτες αλλαγές φύλου να γίνουν στα παιδιά αυτών που ψήφισαν αυτό το αίσχος. Να δω με τι καμάρι θα κυκλοφορήσουν. 

Υ. Γ. Νομιμοποιήστε κ τους παιδόφιλους να ολοκληρώσετε τα εγκλήματα». 

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=527457010924602&id=100009809239358

Έπειτα από τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, Ο Βασίλης Τσιάρτας επανήλθε και σε δεύτερη τοποθέτησή του ανέφερε: 

«Σχετικά με κάποιους που μου στέλνουν μηνύματα στο inbox μου χωρίς να είναι φίλοι μου και μου λένε τι πρόβλημα έχω με τους gay κ τα ομόφυλα ζευγάρια έχω να τους πω το εξής: Ο καθένας μπορεί να έχει τις προτιμήσεις του είτε άντρας είτε γυναίκα και το σέβομαι απόλυτα. Για μένα ομως ζευγάρι είναι μόνο ένας άντρας και μια γυναίκα, οι υπόλοιποι είναι ΑΠΛΑ ΜΑΖΙ. Όσους γάμους όσες παρελάσεις και οτιδήποτε άλλο κάνουν δε πρόκειται να το δεχθώ ως φυσιολογικό. Με ξεπερνάει βέβαια το ό,τι θέλουν να έχουν και παιδιά όπως επίσης και το να βγαίνουν δημόσια να το επιδεικνύουν. Στο σπίτι του ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Και αυτά τα ότι όποιος δε συμφωνεί ειναι ρατσιστής και διάφορες τέτοιες αηδίες να πάνε να τα πούνε αλλού. Υπάρχει πέρα απ’ την αισθητική του κάθε ανθρώπου και η αξιοπρέπεια. Ο θεός έπλασε τον Αδάμ κ την Εύα. Τα υπόλοιπα κατασκευάστηκαν για κατανάλωση»

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=527735150896788&id=100009809239358

Σχετικά με κάποιους που μου στέλνουν μηνύματα στο inbox μου χωρίς να είναι φίλοι μου κ μου λένε τι πρόβλημα εχω με τους…

Posted by Vasilis Tsiartas on Mittwoch, 4. Oktober 2017

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter