Ωμοί εκβιασμοί Άδωνη σε καταστηματάρχες: Συμμορφωθείτε αλλιώς θα σας κλείσουμε και θα χρεοκοπήσετε (Video)

Ωμοί εκβιασμοί Άδωνη σε καταστηματάρχες: Συμμορφωθείτε αλλιώς θα σας κλείσουμε και θα χρεοκοπήσετε (Video)

Να κουνήσει το δάχτυλο στους καταστηματάρχες και να εξαπολύσει απειλές επέλεξε ο Άδωνης Γεωργιάδης προειδοποιώντας τους πολίτες πως αν δεν… ωριμάσουν και δεν συμμορφωθούν με τις υποδείξεις της κυβέρνησης τότε θα χρεοκοπήσουν το χειμώνα.

«Έχει έρθει η ώρα να ωριμάσουμε. Δεν υπάρχουν άλλα λεφτά. Αν έρθει πανδημία τον χειμώνα, τελειώσαμε οικονομικά» τόνισε κυνικά μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στο Open ο υπουργός Ανάπτυξης.

Ο ίδιος εμφανίστηκε ιδιαίτερα επιθετικός κατά των επαγγελματιών του χώρου της εστίασης που αντιδρούν στα σχέδια της κυβέρνησης και στη δημιουργία κοινωνίας δύο ταχυτήτων καθιστώντας τους παράλληλα υπεύθυνους για την εφαρμογή των μέτρων.

«Θέλετε χειμώνα να σας ξανακλείσουμε και τώρα πια που δεν υπάρχουν και λεφτά να χρεοκοπήσετε ή όχι; Αντί να φωνάζεις σε μας, να πεις σε καλλιτέχνες να κάνουν δηλώσεις να πάνε να εμβολιαστούν οι άνθρωποι, να μην έχουμε πανδημία τον χειμώνα», είπε απευθυνόμενος σε επιχειρηματίες με νυχτερινά κέντρα εστίασης.

«Εγώ φταίω που δεν πάει ο άλλος να εμβολιαστεί; Ούτε εσείς ούτε εγώ ούτε ο επιχειρηματίας φταίει. Ο ιός είναι μια πραγματικότητα που γεννήθηκε στη ζωή μας. Δεν μπορώ να πείσω τον καθένα, ούτε κηδεμόνας είμαι ούτε τίποτα», πρόσθεσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ο οποίος μετέθεσε και πάλι τις ευθύνες στους πολίτες, νίπτοντας ο ίδιος τας χείρας του για την αποτυχία του ίδιου και της κυβέρνησης να τους πείσει να εμβολιαστούν.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter