Ομοιότητες Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και γυναικοκτόνου Καβάλας εντόπισε ο ψυχίατρος Σούρας (Video)

Ομοιότητες Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και γυναικοκτόνου Καβάλας εντόπισε ο ψυχίατρος Σούρας (Video)

Το ψυχολογικό προφίλ του γυναικοκτόνου της Καβάλας σκιαγράφησε ο γνωστός ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας, βρίσκοντας ομοιότητες με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, μιλώντας στον ΑΝΤ1. Ο κ. Σούρας χαρακτήρισε τον γυναικοκτόνο «Μπάμπη νούμερο δύο».

«Έχουμε έναν άνθρωπο ο οποίος έχει όλα τα χαρακτηριστικά της αντικοινωνικής διαταραχής της προσωπικότητας. Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο δράστης ήταν βίαιος και απειλητικός. Ο κόσμος τι άλλο πρέπει να δει για να καταλάβει ότι ο δολοφόνος της διπλανής πόρτας είναι εκεί και περιμένει; Ο δολοφόνος έχει δείγματα και συμπτώματα, αλλά εμείς δεν θέλουμε να τα δούμε για να προλάβουμε», είπε.

 

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της οικογένειας της Αΐντας, Μανώλης Βονικάκης, μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ωρα Mega» είπε: «Είναι γυναικοκτονία, είναι συζυγοκτονία, ο δράστης είναι ένας σύζυγος δυνάστης. Ο άνθρωπος αυτός πίστευε ότι του ανήκε η αδικοχαμένη Αΐντα, γι’ αυτό τη σκότωσε. Γι’ αυτό μιλάμε για προμελετημένο δόλο». 

Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τη γυναικοκτονία

Στο μικροσκόπιο των ερευνών της Αστυνομίας έχει μπει το υλικό από το κλειστό κύκλωμα του φαρμακείου στο οποίο έχει καταγραφεί καρέ καρέ η δολοφονία της Αΐντας από τον σύζυγό της στην Καβάλα.
Σύμφωνα με τον Alpha, κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει το ζευγάρι να μπαίνει στο φαρμακείο κρατώντας καφέδες, στις 16:30 της Πέμπτης και να κατεβάζει τα στόρια. Ο δράστης είπε πως ήθελαν να λύσουν τις διαφορές τους.
Η γυναίκα εμφανίζεται να κάθεται μπροστά στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του καταστήματος, ενώ ο δράστης την τραβάει και την βάζει δια της βίας σε ένα καμαράκι του  φαρμακείου το οποίο η Αΐντα χρησιμοποιούσε ως χώρο ξεκούρασης.
Στο σημείο αυτό, παραμένουν για 3,5 λεπτά κατά τη διάρκεια των οποίων φέρεται να τη σκοτώνει, στραγγαλίζοντάς τη. Στη συνέχεια, ο δράστης αποχωρεί από το φαρμακείο, ενώ κάποια ώρα μετά επιστρέφει, τη βγάζει από το δωμάτιο, τη σέρνει από τα μαλλιά και τη βγάζει στο φαρμακείο
Αρκετές ώρες αργότερα άρχισε να αυτοτραυματίζεται στον λαιμό και στα χέρια, ενώ στις 00:30 ειδοποιεί την Αστυνομία και ομολογεί το αποτρόπαιο έγκλημά του.
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter