Ομολόγησε ο δολοφόνος του δημοσιογράφου Νίκου Κάτσικα

Ομολόγησε ο δολοφόνος του δημοσιογράφου Νίκου Κάτσικα
Πηγή φωτογραφίας: pyramisnews.gr

Επιβεβαιώνεται ότι έπεσε θύμα δολοφονίας ο δημοσιογράφος Νίκος Κάτσικας, ο οποίος βρέθηκε νεκρός το Σάββατο στο Κάιρο, καθώς ομολόγησε ο δράστης, περιγράφοντας όσα συνέβησαν.

Βάσει των δημοσιευμάτων από τα αιγυπτιακά μέσα, ο ανταποκριτής του ΑΠΕ και επί σειρά ετών συνεργάτης της ΕΡΤ, δολοφονήθηκε από φιλικό του πρόσωπο, διανομέα, ο οποίος γνωρίοστηκε με το θύμα σε εστιατόριο της πόλης και μετέβη σπίτι του, ύστερα από πρόσκληση του του ίδιου.

Αιτία, ισχυρίζεται ο δράστης ότι αποτέλεσε μία διένεξη με τον έμπειρο δημοσιογράφο, τον οποίο και μαχαίρωσε πριν αφαιρέσει μάλιστα, όπως ομολόγησε και χρηματικό ποσό από το σπίτι του.

Η Εισαγγελία του Καϊρου, γνωστοποίησε πως η σορός του δολοφονημένου δημοσιογράφου παραδόθηκε στην ελληνική πρεσβεία μετά την ολοκλήρωση της νεκροψίας.

Σημειώνεται ότι ο Νίκος Κάτσικας ήταν αρχισυντάκτης της εβδομαδιαίας έκδοσης «Νέο Φως» του Καΐρου, της μηνιαίας έκδοσης «Αλεξανδρινός Ταχυδρόμος» και της ενημερωτικής ιστοσελίδας «Πυραμίς», ενώ ήταν και μέλος της  Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ).

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter