Ομόνοια: «Είναι τα ναρκωτικά νόμιμα εδώ;» – Youtuber τα… χάνει με όσα βλέπει (Video)

Ομόνοια: «Είναι τα ναρκωτικά νόμιμα εδώ;» – Youtuber τα… χάνει με όσα βλέπει (Video)

Αυστραλός YouTuber περιπλανήθηκε νύχτα στο κέντρο της Αθήνας και κυρίως στην ευρύτερη περιοχή γύρω από την Ομόνοια, με τις εικόνες που κατέγραψε να είναι πραγματικά σοκαριστικές καθώς αποτυπώνουν όλα όσα συμβαίνουν στην πόλη όταν πέσει το σκοτάδι.

Δείτε επίσης: Μεταξουργείο: Αυτή είναι η… καθαρή πόλη του Κώστα Μπακογιάννη (Photo)

Πιο συγκεκριμένα, ξεκινώντας το βίντεο, ο YouTuber Spanian συστήνεται λέγοντας ότι κατάγεται από το Σίδνεϊ και ότι πιο νέος πέρασε πολλά χρόνια μπαινοβγαίνοντας σε φυλακές.

Πλέον, φτιάχνει βίντεο που τον δείχνουν να περπατά σε κακόφημες γειτονιές διαφόρων χωρών και όπως φαίνεται στο λογαριασμό του στο YouTube, υπάρχουν βίντεο από κακόφημες γειτονιές, όπου η εγκληματικότητα και το εμπόριο ναρκωτικών καλπάζουν.

Μάλιστα παρά το γεγονός ότι ο YouTuber Spanian έχει επισκεφθεί πολλές τέτοιες γειτονιές, δεν μπορεί να κρύψει την έκπληξή του για τη θλιβερή κατάσταση που επικρατεί στους δρόμους γύρω από την πλατεία Ομονοίας όταν νυχτώνει, τονίζοντας ότι πρόκειται για «τον χειρότερο δρόμο με ναρκομανείς» που έχει βρεθεί ποτέ.

Μάλιστα, το 17λεπτο βίντεο του Spanian για την Ομόνοια ανέβηκε στο YouTube στις 27 Νοεμβρίου και ήδη αγγίζει τις 550.000 προβολές.

Κατά την περιήγησή του στα στενά γύρω από την Ομόνοια, ο YouTuber καταγράφει ανθρώπους να κάνουν ενδοφλέβια χρήση ναρκωτικών μέσα στον δρόμο, άλλους να κείτονται στα πεζοδρόμια, κόσμο να ψάχνει στα σκουπίδια και «εκατοντάδες οίκους ανοχής», όπως ο ίδιος αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αυτοκίνητα παρκαρισμένα «όπου να ‘ναι», μεθυσμένοι που βρίζουν περαστικούς, γκράφιτι που έχουν σκεπάσει τους τοίχους, συμπληρώνουν το σκηνικό.

Στα πλάνα που καταγράφει με την κάμερά του, ο ίδιος εμφανίζεται σοκαρισμένος από το θέαμα στην Ομόνοια, με σύριγγες πεταμένες στον δρόμο και ομάδες ανθρώπων να κάνουν χρήση ναρκωτικών όπου βρουν.

Όπως αναφέρει ο YouTuber, μια από τις συμβουλές που δίνονται συνήθως σε τουρίστες όταν πρόκειται να επισκεφθούν την Αθήνα είναι να μην πλησιάσουν την Ομόνοια τη νύχτα.

Από την πλευρά του, ο Spanian διαπιστώνει ότι πρόκειται για έναν τελείως διαφορετικό κόσμο από άλλες περιοχές του κέντρου της Αθήνας.

Παράλληλα, κάνει αναφορά και στα Εξάρχεια και τη σχέση της περιοχής με τους αναρχικούς, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι πρόκειται για ένα πολύ ασφαλές και φιλικό μέρος και όχι για μια επικίνδυνη γειτονιά της Αθήνας.

Πηγή: Κουτί Πανδώρας 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter