Όμορφος κόσμος ηθικός… λιγναδικά πλασμένος στο Docville που κυκλοφορεί την Κυριακή με το Documento

Όμορφος κόσμος ηθικός… λιγναδικά πλασμένος στο Docville που κυκλοφορεί την Κυριακή με το Documento

Γράφουν για την υπόθεση Δημήτρη Λιγνάδη:

Ο ηθοποιός Γιάννης Μποσταντζόγλου: Καληνύχτα τους!

Ο μουσικός Δημήτρης Πουλικάκος: Καλοκαιράκι…

Ο δικηγόρος Κώστας Παπαδάκης: Η δικαιοσύνη του «άλλου άκρου»

Ο επίκουρος καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου Ακρίτας Καϊδατζής: Κριτική και νομιμοποίηση της δικαστικής εξουσίας 

Ο συγγραφέας – σκηνοθέτης Γιώργος Σερβετάς: Εμείς ο όχλος

Η σκηνοθέτρια Αναστασία Κουμίδου: Έγκλημα και μη έγκλημα

«Ο Γιάννης Μιχαηλίδης έχοντας πλέον εκτίσει τα 2/3 της ποινής του δικαιούται μια αντιμετώπιση που δεν λαμβάνει. Στη δική του υπόθεση ο κανόνας δεν εφαρμόστηκε»: Σε ένα σταθμό της περιοδείας της παράστασης «Αντιγόνη» η Έλλη Τρίγγου μιλάει με την Ηλέκτρα Ζαργάνη για την αρχαία τραγωδία, τη δικαιοσύνη και τις αντιδράσεις που ξεσήκωσε η αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη.  

«Να μας δω με κανό να διασχίζουμε την Αδριατική και να μας βουλιάζουν οι Ιταλοί τις βάρκες»: Με αφορμή το νέο της βιβλίο «Η υπόσχεση του παιδιού» (εκδόσεις Κέδρος) η συγγραφέας Έρη Ρίτσου συναντήθηκε με την Αφροδίτη Ερμίδη και συζήτησαν για την ελπίδα, τη ζωή, τους πρόσφυγες, τους «φίλους μας» Αμερικανούς και την τουρκική προκλητικότητα και τον πατέρα της Γιάννη Ρίτσο. 

«Σίγουρα υπάρχει μια άλλη Γη εκεί έξω την οποία ψάχνουμε με τα τηλεσκόπια όπως το JWST αλλά και με ραδιοκύματα. Ακόμη δεν έχουμε βρει κάτι»: Η δρ Αστροφυσικής και επικοινωνιολόγος της επιστήμης Ελένη Βαρδουλάκη συζητάει με την Έμυ Ντούρου σχετικά με τις φωτογραφίες που έστειλε στη Γη το διαστημικό τηλεσκόπιο James Webb (JWST) για τις οποίες οι αστροφυσικοί θεωρούν ότι ανοίγουν νέο κεφάλαιο στην εξερεύνηση του σύμπαντος.

«Το χιούμορ επιτρέπει να μεταδοθούν πολλά μηνύματα»: Η Γαλλίδα ηθοποιός Μισέλ Λαρόκ μιλάει στον Κωνσταντίνο Καϊμάκη για τη νέα της ταινία, τον «Τενόρο», τη δυναμική της γαλλικής κωμωδίας, τη στροφή της στη σκηνοθεσία και τις μουσικές της προτιμήσεις. 

Στη στήλη Θεατρικά & Κριτικά ο Κώστας Ζήσης αποτυπώνει τις σκέψεις του για τις «Θεσμοφοριάζουσες» του Αριστοφάνη με αφορμή την παράσταση του Γιάννη Μπέζου

Στη στήλη Summer Concerts η δικηγόρος Γεωργία Αναστασοπούλου γράφει για τη φετινή εμφάνιση του «πανκ τιτάνα» Ιγκι Ποπ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter