Ονειρεμένο ντεμπούτο στον ΠΑΟ ο 18χρονος Βαγιανίδης, 3-1 τον Παναιτωλικό

Ονειρεμένο ντεμπούτο στον ΠΑΟ ο 18χρονος Βαγιανίδης, 3-1 τον Παναιτωλικό

Επιστροφή στις νίκες για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος μετά τον αποκλεισμό του στο Κύπελλο από τον ΠΑΟΚ, νίκησε σήμερα (16/2) τον Παναιτωλικό με 3-1 για την 24η αγωνιστική της Super League 1.

Πρόσωπο του ματς αναδείχθηκε ο 18χρονος Γιώργος Βαγιαννίδης που έκανε ένα καταπληκτικό ντεμπούτο με τους «πράσινους» στα μεγάλα σαλόνια, καθώς ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στο 23΄με κοντινή προβολή και στο 40’ ήταν πάλι εκείνος που έδωσε την ασίστ στον Ζαχίντ για να γράψει με ωραία προσπάθεια το 2-0!

Στο β μέρος (48΄) ο Τάσος Χατζηγιοβάνης κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Μαλή και ο Μακέντα ευστόχησε στην εκτέλεση για το 3-0. Στη συνέχεια η ομάδα του Δώνη χαλάρωσε και ο Παναιτωλικός στο 91’ με κεφαλιά του Ντάουντα μείωσε για το τελικό 3-1

Να σημειωθεί ότι μόλις στο 6ο λεπτό οι «πράσινοι» έχασαν με τραυματισμό τον Κολοβέτσιο ο οποίος έχει πρόβλημα στον έσω πλάγιο και θα υποβληθεί αύριο (17) σε μαγνητική. Εκφράζονται φόβοι πως θα μείνει εκτός δράσης για περίπου έναν μήνα.

Ο διαιτητής Κομίνης έδειξε κίτρινη κάρτα στους Δώνη, Μαλή, Ντάλσιο

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δώνης): Διούδης, Κολοβέτσιος (6΄Νούνες), Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης, Δώνης, Κουρμπέλης (79΄Νάγκι), Χατζηγιοβάννης, Βαγιαννίδης (60΄Αγιούμπ), Ζαχίντ, Μακέντα.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Χάβος): Φερνάντεθ, Τσιγγάρας, Μαλής, Σιέστεντ, Κέβιν, Ταχάρ, Ντάλσιο, Ρόσα (72΄Φυτόπουλος), Άλβαρες (59΄Μπιάι), Μουνιέ (58΄Ντουάρτε), Ντάουντα

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter