ΟΝΝΕΔίτες Πάτρας: Δεν ήταν «reunion», αλλά μάζωξη με βρισιές και παραλίγο…. ξύλο

ΟΝΝΕΔίτες Πάτρας: Δεν ήταν «reunion», αλλά μάζωξη με βρισιές και παραλίγο…. ξύλο

Απ’ όλα είχε ο «μπαξές» στο ραντεβού των «γαλάζιων» συνοδοιπόρων στη συνάντηση των παλαιών ΟΝΝΕΔιτών που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες σε γνωστό χώρο αναψυχής στην πλαζ της Πάτρας.

Η συνάντηση αφορούσε τη γενιά από το 1977 και μετά και προσκεκλημένοι ήταν άπαντες ανεξάρτητα σε ποιο πολιτικό χώρο ανήκουν – αν ανήκουν – σήμερα. Βέβαια δεν ξέρουμε εάν εμφανίστηκαν και κάποιοι από τη «θρυλική» γενιά που συμμετείχε στα επεισόδια και την δολοφονία του αγωνιστή καθηγητή Νίκου Τεμπονέρα με τη συμμορία Καλαμπόκα, το 1991…. 

Ωστόσο, κατά το « στήσιμο» της συνάντησης αλλά και στη διάρκεια της πραγματοποίησής της δεν έλειψαν τα παρατράγουδα καθώς κάποιοι δυσαρεστήθηκαν και κάποιοι άλλοι θεώρησαν πως δικαίωμα παρουσίας είχαν μόνο αυτοί.

Η αρχή έγινε από τον πρώην βουλευτή και νυν πολιτευτή Θανάση Νταβλούρο, ο οποίος εξέφρασε παράπονο γιατί δεν είχε καλεστεί. Την προσπάθεια για να λυθεί η παρεξήγηση ανέλαβε ο συνδικαλιστής της ΔΑΚΕ Σωτήρης Καρβέλης ο οποίος πήρε τηλέφωνο τον Αχαιό πρώην βουλευτή για να του εξηγήσει πως δεν υπάρχουν προσκλήσεις και ο καθένας πηγαίνει στο ανοιχτό κάλεσμα μόνος του.

Η αντίδραση του πρώην βουλευτή ήταν όλα τα λεφτά, καθώς σε έντονο ύφος απάντησε στο συνομιλητή του « Εγώ στη φιέστα του Νικολόπουλου δεν έρχομαι». Αυτή του η φράση προκάλεσε την αντίδραση Καρβέλη ο οποίος σε υψηλούς τόνους του ανταπάντησε. «Σα δε ντρέπεσαι που βλέπεις παντού εχθρούς γι’ αυτό έφτασες στο σημείο να χάσεις από τον Τσιγκρή. Αλλά τόσο σου κόβει και τέτοιος είσαι…». Στο τηλέφωνο ακούστηκαν και ορισμένα… Γαλλικά.

Η ένταση δεν έλειψε και κατά τη διάρκεια της συνάντησης, με αποκορύφωμα τη στιγμή που εμφανίστηκε στο χώρο ο πολιτευτής των ΑΝΕΛ Ι. Λαϊνιώτης. Στη θέα του ΟΝΝΕΔίτης ο οποίος κόσμησε και τα σώματα ασφαλείας αντέδρασε έντονα και απευθυνόμενος προς αυτόν άρχισε να του φωνάζει « τι θες εσύ εδώ, ντροπή σου να φύγεις τώρα αμέσως». Τα χειρότερα αποφεύχθηκαν χάρη στην επέμβαση των ψυχρομέτρων και αφού χρειάστηκε να του θυμίσουν πως η πρόσκληση αφορά αυτούς που ήταν στην ΟΝΝΕΔ ανεξάρτητα πού βρίσκονται σήμερα.

Η «σεμνή τελετή» έληξε με το μεγαλοπρεπέστατο άδειασμα του σημερινού προέδρου της ΝΟΔΕ Α. Μαζαράκη σε πολλούς από όσους παρευρέθησαν καθώς ένα εικοσιτετράωρο αργότερα ανακοίνωσε υπευθύνους σε 15 τομείς αλλά δεν σκέφτηκε να προτείνει ούτε σε έναν από όσους πήγαν στη συνάντηση, έστω «για τα μάτια», να συμμετάσχουν.

Πηγή:patrastimes.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter