Οπαδική βία: Χούλιγκαν ξυλοκόπησαν 17χρονο ποδοσφαιριστή του Άρη

Οπαδική βία: Χούλιγκαν ξυλοκόπησαν 17χρονο ποδοσφαιριστή του Άρη

Σοκ προκαλεί το νέο περιστατικό οπαδικής βίας στη Θεσσαλονίκη με θύμα έναν 17χρονο ποδοσφαιριστή της U19 ομάδας του Άρη. Σύμφωνα με καταγγελία του πατέρα του, ο νεαρός έχασε τις αισθήσεις του από τα χτυπήματα που δέχθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Ο 17χρονος ποδοσφαιριστής σκόραρε στον αγώνα των ομάδων U19 μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ και έτρεξε προς την κάμερα για να πανηγυρίσει, φιλώντας το σήμα πάνω στη φανέλα της ομάδας του.

Μετά από λίγες ημέρες, ο νεαρός δέχθηκε επίθεση έξω από ένα νυχτερινό μαγαζί στα Λαδάδικα από 7 άτομα, μπράβους καταστημάτων της περιοχής, οι οποίοι σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο πατέρας του, τον ρώτησαν εάν είναι «το σκουλήκι που σηκώνει τη φανέλα και φιλά το σήμα», πριν τον ξυλοκοπήσουν άγρια.

Ο πατέρας του θύματος ανέφερε πως το παιδί μεταφέρθηκε αιμόφυρτο στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης με κάταγμα στη μύτη και στο ζυγωματικό αλλά και κάκωση το πρόσωπο ενώ έχασε τις αισθήσεις του από τα χτυπήματα. Στην καταγγελία του στην αστυνομία υποστήριξε πως ο γιος του θα μπορούσε να είναι στη θέση του Άλκη.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter