Οπαδοί Εθνικού κατά Αυγενάκη για τη στάση στην υπόθεση δολοφονίας του φιλάθλου Κώστα Κατσούλη

Οπαδοί Εθνικού κατά Αυγενάκη για τη στάση στην υπόθεση δολοφονίας του φιλάθλου Κώστα Κατσούλη

Ο μεγαλύτερος οπαδικός σύνδεσμος του Εθνικού Π. εξέδωσε ανακοίνωση κατά του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, με αφορμή τη στάση που είχε κρατήσει στην υπόθεση της δολοφονίας του φιλάθλου Κώστα Κατσούλη, ο οποίος έχασε τη ζωή του από χτυπήματα χούλιγκαν στο γήπεδο του Ηροδότου. 

«Ο εν λόγω κύριος», όπως αποκαλούν τον υυφυπουργό Αθλητισμού της ΝΔ, «είναι αυτός που 10 ημέρες μετά την δολοφονία του αδερφού μας ΚΩΣΤΑ ΚΑΤΣΟΥΛΗ, πήρε την πρωτοβουλία να ανεβεί στην Αθήνα στην απολογία του Ηροδότου στην πειθαρχική επιτροπή. Και δεν έφτασε μόνο αυτό, ακόμη και μετά την τιμωρία του σωματείου της ντροπής, έκανε σχετική ερώτηση στο ελληνικό κοινοβούλιο για την μείωση της ποινής».

Ακολουθεί αναλυτικά ολόκληρη η  σχετική ανακοίνωση:

«Επειδή οι πολιτικές εξελίξεις των ημερών και ειδικότερα όσες αφορούν τον αθλητισμό είναι ζητήματα που αφορούν τον σύνδεσμο μας, δεν μπορούμε να μη πάρουμε θέση σε αυτή τη γελοιότητα που παρακολουθούμε.

Βλέπουμε λοιπόν την ανάθεση του υφυπουργείου Αθλητισμού σε κάποιον κύριο Αυγενάκη. Ο εν λόγω κύριος, είναι αυτός που 10 ημέρες μετά την δολοφονία του αδερφού μας ΚΩΣΤΑ ΚΑΤΣΟΥΛΗ, πήρε την πρωτοβουλία να ανεβεί στην Αθήνα στην απολογία του Ηροδότου στην πειθαρχική επιτροπή. Και δεν έφτασε μόνο αυτό, ακόμη και μετά την τιμωρία του σωματείου της ντροπής, έκανε σχετική ερώτηση στο ελληνικό κοινοβούλιο για την μείωση της ποινής.

Συμπεραίνοντας, ο νέος υφυπουργός Αθλητισμού είναι ένας άνθρωπος που για ψηφοθηρικούς λόγους υποστήριξε το σωματείο των δολοφόνων και ζήτησε την μείωση της ποινής για μια δολοφονία που διεπράχθη άνανδρα εντός γηπέδου.

Για ποια λοιπόν εξυγίανση μιλάτε;;;;

Με άτομα τέτοιου παρελθόντος θα έρθει η κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου;

Με τέτοιους ανθρώπους θα προστατευτούν τα δικαιώματα όλων των πραγματικών οπαδών;

Βέβαια η πολιτεία θα καταδικάζει τη βία, όμως η ίδια θα έχει την πραγματική ευθύνη για την συντήρηση των οπαδικών στρατών και την παρακμή του ελληνικού αθλητισμού, όταν άνθρωποι δικοί της έχουν αβαντάρει δολοφόνους.

Κώστα ζεις, είσαι εδώ μαζί μας…

ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΣΟΥ, ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ…».

Μυστικά & Documento

05/12/2021, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter