Οπαδοί έξω από το σπίτι του διαιτητή Αναστόπουλου!

Οπαδοί έξω από το σπίτι του διαιτητή Αναστόπουλου!

Παραμονή της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα Πατρών στο ΣΕΦ, για την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Α1 Ανδρών, οπαδοί που επέβαιναν σε μηχανάκια μετέβησαν έξω από το σπίτι του Παναγιώτη Αναστόπουλου, «εκτοξεύοντας» απειλές και ύβρεις προς το πρόσωπο του ίδιου και της οικογένειας του.

Ο Έλληνας διαιτητής, ο οποίος βρίσκεται υπό αστυνομική προστασία, αποτελεί το πρόσωπο των ημερών, μετά τον ορισμό του στο τελευταίο ματς των «ερυθρόλευκων» στην κανονική περίοδο, παρά το αίτημα των Πειραιωτών για εξαίρεσή του από τους αγώνες τους, ενώ εχθές (6/5) με email του προς την ΚΕΔ/ΕΟΚ ανακοίνωνε και επίσημα την απόφαση του να «σφυρίξει» το ματς του Ολυμπιακού, απέναντι στους Αχαιούς. 

Η κατάσταση, πάντως, έξω από το σπίτι του Αναστόπουλου δεν… εκτροχιάστηκε, καθώς ενισχύθηκε άμεσα η μικρή αστυνομική δύναμη που υπήρχε στο σημείο.

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα, η Ομοσπονδία Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδας (ΟΔΚΕ) είχε εκδώσει επίσημη ανακοίνωση εκφράζοντας «θλίψη και ντροπή» για το γεγονός πως ένας «καταξιωμένος διεθνής διαιτητής», ο Παναγιώτης Αναστόπουλος, «φυλάσσεται στο σπίτι του νυχθημερόν από την αστυνομία».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter