Οπαδοί Παναθηναϊκού σε παίκτες: «Θα έρθουμε στα σπίτια σας και θα φάτε κλωτσιές»

Ο ΠΑΣ Γιάννινα απέκλεισε τον Παναθηναϊκό από το κύπελλο Ελλάδας και οπαδοί του τριφυλλιού πήγαν στην σημερινή προπόνηση της ομάδας στο Κορωπί και τα «έψαλλαν» στους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή Λάζλο Μπόλονι.

Οι οπαδοί διέκοψαν την προπόνηση και οι λεκτικές επιθέσεις ήταν σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους και αφορούσαν κατά κύριο λόγο στους παίκτες αλλά και τον Μπόλονι.

«Δεν ντρέπεστε καθόλου; Έχετε καταλάβει ποια φανέλα φοράτε; Θα έρθουμε στα σπίτια σας και θα φάτε κλωτσιές, μπαστ…! Κάνετε σαν κοριτσάκια στα αποδυτήρια! Όλο δηλώσεις είστε, να πουλάτε μούρη στα σόσιαλ μίντια και να σκέφτεστε μόνο τα λεφτά και τα μπόνους. Τελείωσε η ανοχή μας. Εδώ είναι Παναθηναϊκός, δεν είναι μπουρδ… όποιος δεν μπορεί τον π…», ήταν ορισμένα από τα λόγια των οπαδών στους παίκτες.

Σε ότι αφορά στον Μπόλονι, οι φίλαθλοι του είπαν: «Αποφάσισε επιτέλους μια ενδεκάδα, βρες ποιοι πρέπει να παίζουν και ποιοι όχι και τελείωνε!»

Για την κατάντια του Παναθηναϊκού η μεγαλύτερη ευθύνη ανήκει στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος διαλύει ότι καλό πάει να δημιουργηθεί.

Ετικέτες