Οπαδοί του ΟΦΗ επιτέθηκαν σε πατέρα και γιο επειδή πήραν τη φανέλα παίκτη του Ολυμπιακού!

Οπαδοί του ΟΦΗ επιτέθηκαν σε πατέρα και γιο επειδή πήραν τη φανέλα παίκτη του Ολυμπιακού!

Οσες συσκέψεις και ραντεβού να γίνουν, μεταξύ των ισχυρών του ελληνικού ποδοσφαίρου με FIFA, UEFA ή τον Θεό τον ίδιο, το άθλημα στην Ελλάδα θα συνεχίσει να αποτελεί έναν τεράστιο βούρκο που καταπίνει, όποιον πλησιάζει ή θέλει να δει τι έχει μέσα. 

Εκτός από την απαράδεκτη ενέργεια του Ρούμπεν Σεμέδο σε βάρος ενός ball boy μετά τη λήξη του αώνα ΟΦΗ –Ολυμπιακού και για την οποία λίγη ώρα μετά, ο Πορτογάλος ζήτησε δημόσια συγγνώμη μέσω των social media («Ζητώ συγγνώμη από τους συμπαίκτες μου και από το παιδί, γι’ αυτή την κακή συμπεριφορά. Τίποτα δεν το δικαιολογεί αυτό» έγραψε), σχεδόν την ίδια ώρα ένα άλλο απαράδεκτο επεισόδιο σε άλλο μέρος του γηπέδου, ήρθε να μας θυμίσει ότι στην Ελλάδα, ποδόσφαιρο σημαίνει μίσος, εκδίκηση, καμένα μυαλά, αθλιότητα. Με λίγα λόγια, η τυφλή οπαδική βία είναι εκείνη που πρωταγωνιστεί πάντα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Πορτογάλος παίκτης του ΟΦΗ, Ρικάρντο Βαζ, ζήτησε και πήρε τη φανέλα του συμπατριώτη του, Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος δευτερόλεπτα πριν ήταν αρνητικός πρωταγωνιστής στο επεισόδιο με το ball boy. Ο Βαζ έδωσε τη φανέλα του «ερυθρόλευκου» αμυντικού σε έναν πιτσιρικά που καθόταν στην εξέδρα των οπαδών του ΟΦΗ μαζί με τον πατέρα του και προφανώς του είχαν ζητήσει νωρίτερα να την πάρει. Δυστυχώς όμως, ούτε ο μικρός ούτε ο πατέρας του περίμεναν τι θα ακολουθούσε. Εξαγριωμένοι οπαδοί του ΟΦΗ, που είδαν το περιστατικό επιτέθηκαν σε πατέρα και γιο! Προπηλάκισαν και χτύπησαν τον πατέρα, ο οποίος πήδηξε στον αγωνιστικό χώρο για να γλιτώσει από την οργή των «αγανακτισμένων» μαζί με το παιδί του, το οποίο βλέποντας την επίθεση τρομοκρατήθηκε και ξέσπασε σε κλάματα, τα οποία προφανώς και δεν συγκίνησαν τους… κάφρους!

Κριστιάν Καρεμπέ και Κώστας Τσιμίκας που έτυχε να είναι κοντά και είδαν τι συνέβη έσπευσαν στο σημείο. Ο Γάλλος παλαίμαχος άσος απευθύνθηκε με έντονο και επικριτικό τρόπο στους οπαδούς του ΟΦΗ που επιτέθηκαν, ενώ ο διεθνής αμυντικός (μαζί με τρεις παίκτες του ΟΦΗ τους Κουτρουμπή, Κοροβέση και Γιαννούλη), πήρε υπό την προστασία του το παιδί, χαρίζοντάς του και τη δική του φανέλα. Μάλιστα, το συνόδευσε μαζί με τον πατέρα του μέχρι την έξοδο…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter