Οπαδοί του Παναθηναϊκού πήγαν στο Κορωπί – Αποθέωσαν Ουζουνίδη, Κουρμπέλη

Οπαδοί του Παναθηναϊκού πήγαν στο Κορωπί – Αποθέωσαν Ουζουνίδη, Κουρμπέλη

Τη συμπαράστασή τους προς τον προπονητή, Μαρίνο Ουζουνίδη, για την προσπάθεια που καταβάλλει εδώ και μήνες στον Παναθηναϊκό, εξέφρασαν σήμερα «πράσινοι» οπαδοί που βρέθηκαν στο Κορωπί. Παράλληλα, αποθέωσαν και τον αρχηγό της ομάδας, Δημήτρη Κουρμπέλη, για την απόφασή του να παραμείνει στο σύλλογο κάτω από τις γνωστές συνθήκες που επικρατούν.

Οι «πράσινοι» δεν περίμεναν την παρουσία του κόσμου στις εγκαταστάσεις της ομάδας και δεν έκρυψαν μετά ότι η κίνηση αυτή τους ανέβασε σημαντικά τη ψυχολογία ενόψει της συνέχειας.

Οι οπαδοί δεν παρέλειψαν γι΄ άλλη μια φορά να επισημάνουν την απόλυτη στήριξή τους σε όλους, ιδιαίτερα προς τον Μαρίνο Ουζουνίδη και στον Δημήτρη Κουρμπέλη. Η απόφαση του Κουρμπέλη να μην πάει στον ΠΑΟΚ, παρά τα σημαντικά οικονομικά οφέλη που θα είχε η ΠΑΕ, δεν πέρασε απαρατήρητη από τον κόσμο, με τον αρχηγό των «πρασίνων» να ήταν το «τιμώμενο πρόσωπο».

«Γνωρίζουμε πολύ καλά τι γίνεται και θέλουμε να σας πούμε ότι εκτιμούμε τη στάση και το σεβασμό που έχετε δείξει προς τον Παναθηναϊκό. Να θυμάστε ότι δεν είστε μόνοι σας, εμείς θα είμαστε δίπλα σας μέχρι το τέλος» τόνισαν μεταξύ άλλων οι οπαδοί απευθυνόμενοι προς τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος».

Οι περίπου 100 φίλοι του «τριφυλλιού» απευθύνθηκαν ξεχωριστά στους φροντιστές της ομάδας λέγοντάς τους χαρακτηριστικά: «Ξέρουμε ότι είστε οι πιο χαμηλόμισθοι, αλλά και απλήρωτοι τόσους μήνες. Από την άλλη μένετε εδώ, βοηθάτε και σας αξίζουν χίλια».

Κάποια στιγμή είπε δυο λόγια και ο Μαρίνος Ουζουνίδης προς τους οπαδούς: «Σας ευχαριστούμε όλοι για τη συμπαράσταση και τη στήριξή σας. Αυτό θέλουμε από σας. Σας θέλουμε δίπλα μας σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση». 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter