Οπαδοί του ΠΑΟΚ στον Μπίσεσβαρ: «Αν συνεχίσεις να περπατάς στο γήπεδο, να φύγεις»

Οπαδοί του ΠΑΟΚ στον Μπίσεσβαρ: «Αν συνεχίσεις να περπατάς στο γήπεδο, να φύγεις»

Το κλίμα στον ΠΑΟΚ δεν είναι και το καλύτερο δυνατό μετά τον αποκλεισμό της ομάδας από το Κύπελλο, την απώλεια του τίτλου αλλά και την ήττα από την ΑΕΚ, που βάζει σε κίνδυνο ακόμα και την 2η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ…

Οι οπαδοί του «δικεφάλου» βάλουν κατά πάντων κι ένας από τους στοχοποιημένους ποδοσφαιριστές της ομάδας είναι ο Ολλανδός Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, με το οποίο υπήρξε έντονη διαμάχη στα social media! Η κόντρα ξέσπασε όταν η σελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, «PAOK FC – RETRO STORIES» ανέβασε ένα βίντεο, από το παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης (1/7) με την ΑΕΚ, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Μπίσεσβαρ. Στο στιγμιότυπο φαίνεται ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός να σκύβει για να αποφύγει την μπάλα, ύστερα από βολέ του τερματοφύλακα της ΑΕΚ, κάτι που σχολιάστηκε αρνητικά από οπαδούς. Ο Μπίσεσβαρ που διάβασε τα σχόλια ξεκίνησε διαμάχη με τον κόσμο του ΠΑΟΚ, αφού σχολίασε: «Τι θέλεις να πεις με αυτό το βίντεο, πες το στα αγγλικά».

Η απάντηση από την πλευρά των οπαδών του ΠΑΟΚ ήταν η εξής: «Σε ευχαριστούμε για τα τελευταία 2-3 χρόνια, αλλά αν συνεχίσεις να περπατάς στο γήπεδο, καλύτερα να αποχωρήσεις από το σύλλογο».

Ο Μπίσεσβαρ δεν έμεινε εκεί και έδωσε και εκείνος τη δική του απάντησε: «ΟΚ, σε ευχαριστώ για την εξήγηση, αλλά και πέρυσι, αλλά και πρόπερσι περπατούσα στο γήπεδο. Προφανώς δεν είσαι οπαδός του ΠΑΟΚ και τα αρνητικά σχόλια σου δε βοηθούν κανέναν. Καλή τύχη».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter