Οπαδός της Λέστερ κέρδισε 1.500 λίρες στοιχηματίζοντας στη νίκη της ομάδας του με σκορ 9-0 επί της Σαουθάμπντον!

Οπαδός της Λέστερ κέρδισε 1.500 λίρες στοιχηματίζοντας στη νίκη της ομάδας του με σκορ 9-0 επί της Σαουθάμπντον!

Αν έχεις τύχη διάβαινε λέει το γνωστό γνωμικό που βρήκε την απόλυτη εφαρμογή του το βράδυ της 25ης Οκτωβρίου στην Αγγλία, καθώς σύμφωνα με την αποκάλυψη της «Sun» ένας φίλος της Λέστερ κέρδισε στο στοίχημα από τη μεγάλη νίκη της ομάδας του επί της Σαουθάμπτον με 9-0 και μάλιστα εκτός έδρας, 1.500 λίρες!

Η Λέστερ σε εκείνο το παιχνίδι έγραψε ιστορία καθώς ισοφάρισε το μεγαλύτερο σκορ που σημειώθηκε ποτέ στο αγγλικό πρωτάθλημα (9-0) και το οποίο κατείχε μόνη της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε αγώνα με την Ίπσουιτς και παράλληλα έγινε η κάτοχος του ρεκόρ με τη μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη στην ιστορία του αγγλικού πρωταθλήματος. 

Δικαιώθηκε για την επιλογή του

Η επική νίκη πανηγυρίστηκε αναλόγως από τους φίλους της ομάδας με έναν μάλιστα, τον Πολ Άντλαμ, να το πανηγυρίζει δύο φορές κι αυτό γιατί την ώρα που η ομάδα του προηγήθηκε στο σκορ με 3-0 στο 19ο λεπτό του αγώνα, έπαιξε live στοίχημα ποντάροντας 10 λίρες στο τελικό σκορ 0-9, με απόδοση εκείνη τη στιγμή 150 προς 1. 

Ο νεαρός δικαιώθηκε απόλυτα για την επιλογή του και κέρδισε 1.500 λίρες. Να σημειωθεί ότι ο Αντλαμ πήρε τα λεφτά χάρις σε γκολ του Βάρντι με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων! 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter