Open: Οι δύο νέες εκπομπές και η ύστατη ελπίδα για… ξεκόλλημα από την μέση της τηλεθέασης (Πίνακας)

Open: Οι δύο νέες εκπομπές και η ύστατη ελπίδα για… ξεκόλλημα από την μέση της τηλεθέασης (Πίνακας)

Αντίστροφα μετράμε για το δεύτερο μισό της σεζόν. Τα κανάλια καταστρώνουν τα σχέδιά τους προκειμένου είτε να συνεχίσουν τις υψηλές πτήσεις, είτε να αντιστρέψουν την κατάσταση και να κερδίσουν το τηλεοπτικό κοινό.

Το Open ξεκίνησε την τηλεοπτική του πορεία στα τέλη Οκτωβρίου. Το τηλεοπτικό κανάλι του Ιβάν Σαββίδη με ολοκληρωμένο τελείως πρόγραμμα μπορεί να μην έχει καταφέρει να κερδίσει ακόμη τους τηλεθεατές ωστόσο υπάρχουν εκπομπές που έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν.

Στο Open αναμένεται να κάνουν πρεμιέρα νέες εκπομπές το δεύτερο μισό της σεζόν.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται το «X-Factor» με παρουσιάστρια τη Δέσποινα Βανδή. Το μουσικό show που γνώρισε μεγάλη επιτυχία τόσο στον ΑΝΤ1 όσο και στον ΣΚΑΪ αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στον Ιανουάριο. Αυτή θα είναι η πρώτη προσπάθεια της της Δέσποινας Βανδή στην παρουσίαση, χωρίς όμως να έχουν γίνει ακόμη γνωστά τα ονόματα που θα απαρτίσουν την κριτική επιτροπή. Η δημοφιλής τραγουδίστρια θα έχει και δεύτερη εκπομπή το δεύτερο μισό της σεζόν, μαγειρική αυτή τη φορά. Στο «My Greece» η Δέσποινα Βανδή θα γυρίσει την Ελλάδα και με τη βοήθεια του Βαγγέλη Δρίσκα θα δείξει στο τηλεοπτικό κοινό θα δείξει γωνιές της χώρας μας με έμφαση την τοπική κουζίνα.

Πρεμιέρα θα κάνει το «Passenger», η ταξιδιωτική εκπομπή με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη. Ο παίκτης που γνωρίσαμε στον πρώτο κύκλο του Survivor του ΣΚΑΪ θα ταξιδεύει σε μέρη του εξωτερικού.

Πηγή dailymedia.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter