Οπόρτο: Ξεκίνησαν τα επεισόδια των Άγγλων οπαδών ενόψει τελικού του Champions League (Video)

Οπόρτο: Ξεκίνησαν τα επεισόδια των Άγγλων οπαδών ενόψει τελικού του Champions League (Video)

Τα επεισόδια οπαδών της Μάντσεστερ Σίτι και της Τσέλσι ξεκίνησαν από χθες (27/5) στο Οπόρτο παραμονές του αυριανού (29/6) τελικού του Champions League.

Οι πρώτες συμπλοκές σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Πορτογαλίας ξεκίνησαν μετά τις 10.30 το βράδυ της Πέμπτης όταν και έκλεισαν τα μπαρ στο Οπόρτο και οι οπαδοί των δυο ομάδων συναντήθηκαν μεθυσμένοι στους δρόμους της πόλης. Και αυτό που φοβούνται οι αστυνομικές αρχές είναι τα επεισόδια μπορεί να πάρουν διαστάσεις καθώς  σήμερα και αύριο θα καταφθάσει στην πόλη ο κύριος όγκος των οπαδών των δύο ομάδων που έχουν πάρει συνολικά 11.600 εισιτήρια.

Αξιοσημείωτο πάντως είναι ότι η Τσέλσι παρά τον μικρό αριθμό εισιτηρίων που πήρε κάθε ομάδα (5.800), δεν μπόρεσε να τα πουλήσει όλα κι επέστρεψε χθες 800 από αυτά, κάτι πρωτόγνωρο για τελικό Champions League και ειδικά για αγγλική ομάδα. Οπως αναφέρουν πάντως τα αγγλικά ταμπλόιντ, οι φίλοι της Τσέλσι δεν έδειξαν ενδιαφέρον για τον τελικό επηρεασμένη από τρεις καθοριστικούς παράγοντες. Τις ακριβές τιμές των εισιτηρίων, την ανάμιξη της ομάδας με την European Super League και την πανδημία.

Δείτε τα βίντεο:

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter