Όπου φύγει φύγει οι Βρετανοί από τα ελληνικά νησιά – Τρέχουν να προλάβουν την καραντίνα

Όπου φύγει φύγει οι Βρετανοί από τα ελληνικά νησιά – Τρέχουν να προλάβουν την καραντίνα

Άρον άρον εγκαταλείπουν τα ελληνικά νησιά οι Βρετανοί μετά την απόφαση της Μεγάλης Βρετανίας να βάλει σε καραντίνα τους ταξιδιώτες από επτά ελληνικά νησιά λόγω της αύξησης των κρουσμάτων κορονοϊού που έχει παρατηρηθεί. 

Σε περίπτωση που δεν προλάβουν να επιστρέψουν έγκαιρα στην χώρα τους μέχρι τις 4 τα ξημερώματα της Τετάρτης θα πρέπει να παραμείνουν για 14 ημέρες σε καραντίνα.

Σύμφωνα με τη βρετανικές εφημερίδα Daily Mail, η αιφνιδιαστική απόφαση της βρετανικής κυβέρνησης έχει προκαλέσει παροξυσμό τους τουρίστες των επτά νησιών, (Λέσβος, Τήνος, Σέριφος, Μύκονος, Κρήτη, Σαντορίνη και Ζάκυνθος) που επιδίδονται σε έναν αγώνα δρόμου για να αλλάξουν τα σχέδιά τους, με πολλούς να κλείνουν πτήσεις την τελευταία στιγμή, πριν την εκπνοή της προθεσμίας. 

Πολλοί μάλιστα αναφέρουν τεράστιες αυξήσεις στις τιμές και εξαναγκάζονται να πληρώσουν ακόμα τα… τριπλάσια χρήματα απ’ ό,τι σχεδίαζαν.

«Φέρουμε μεγάλη ευθύνη όλοι μας τώρα να ακολουθούμε τις οδηγίες όσο πιο πιστά μπορούμε, ειδάλλως υπάρχει όντως κίνδυνος για μεγαλύτερους περιορισμούς αργότερα φέτος» για την ανάσχεση της διασποράς της COVID-19, δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο Sky News ο Βρετανός υπουργός Στέγασης, Ρόμπερτ Τζένρικ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter