Όψιμη… ευαισθησία Άδωνη που δηλώνει «άφωνος» με την αποφυλάκιση Κορκονέα

Όψιμη… ευαισθησία Άδωνη που δηλώνει «άφωνος» με την αποφυλάκιση Κορκονέα

Προκαλεί το κοινό αίσθημα της λογικής, ως συνήθως, ο Άδωνης Γεωργιάδης, που με αφορμή την αποφυλάκιση του Επαμεινώνδα Κορκονέα, δολοφόνου του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, δήλωσε υποτίθεται… άφωνος για την δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης, ενώ δεν παρέλειψε να ρίξει τις ευθύνες στον… ΣΥΡΙΖΑ, κι ας είναι ο ίδιος σήμερα υπουργός κι ας κυβερνά το κόμμα του, η Νέα Δημοκρατία. 

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του στα “Παραπολιτικά” σημειώνει: 

«Είχα εγκαίρως προειδοποιήσει δημόσια, πριν από τις εκλογές, ότι αυτή η βιαστική, την τελευταία ημέρα, υπερψήφιση του νέου Ποινικού Κώδικα θα γεννήσει πάρα πολλά πράγματα που θα μας αφήσουν άφωνους. Ένα από αυτά είναι η υπόθεση του Επαμεινώνδα Κορκονέα […]. Δεν φταίνε οι δικαστές, ούτε κανένας άλλος. Φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ».

Επειδή όμως αρκετοί από εμάς έχουν μνήμη, και θυμούνται την κατά καιρούς στάση του τότε βιβλιοπώλη, Άδωνη, ας αφήσει κατά μέρος τα περί… αφωνίας και ας πάρει ξεκάθαρη στάση στην προκλητική αυτή απόφαση που έβγαλε εκτός φυλακής τόσο τον Κορκονέα όσο και αθώωσε παντελώς τον έτερο εμπλεκόμενο στην υπόθεση, Σαραλιώτη. 

Να θυμίσουμε λοιπόν πως ο Άδωνης Γεωργιάδης είχε καταγγείλει τον τότε αρχηγό του στο ΛΑΟΣ, Γιώργο Καρατζαφέρη, που είχε “επιβάλει σιωπή” στους Βουλευτές του και δεν μπορούσε να δικαιολογήσει την αστυνομία – όπως είπε μετά την άρση της ….αφωνίας: «Όταν είχε γίνει ο θάνατος του Γρηγορόπουλου εγώ από την επόμενη στιγμή ήθελα να πάρω σβάρνα τα κανάλια και αντιμετωπίσω, ως συνήθως, τους υβριστές της Αστυνομίας. Ο πρόεδρος απεφάσισε να απέχουμε όλοι οι Βουλευτές και τα στελέχη του ΛΑΟΣ έως ότου περάσει η κηδεία του παιδιού. Έσκασα! Όταν σας λέω έσκασα, έσκασα!»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter