Θρασύτατη φάρσα για βόμβα σε… παιδική παράσταση!

Θρασύτατη φάρσα για βόμβα σε… παιδική παράσταση!

Τηλεφώνημα για βόμβα στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας υπήρξε νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής, την ώρα μάλιστα που βρισκόταν σε εξέλιξη παιδική παράσταση. Στο σημείο κατέφτασε η αστυνομία που εκκένωσε άμεσα τον χώρο χωρίς να εντοπιστεί κάτι, ευτυχώς.

Η δημοτική συμβούλος και αντιπροέδρος της Δημοτικής Πινακοθήκης – Μουσείο Γ. Ι. Κατσίγρα Αννυ Ψάρρα δήλωσε για το περιστατικό: 

“Πριν λίγο ολοκληρώθηκε από την Αστυνομία ο έλεγχος των χώρων της Δημοτικής Πινακοθήκης –Μουσείο Γ.Ι Κατσίγρα, μετά από τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας, χωρίς ευτυχώς να εντοπιστεί κάτι ύποπτο. Εκείνη την ώρα βρίσκονταν σε εξέλιξη παιδική παράσταση, η οποία βεβαίως ματαιώθηκε λόγω της αναγκαιότητας να γίνουν οι σχετικοί έλεγχοι από τους αστυνομικούς.

Είμαι σχεδόν βέβαιη πως η ενέργεια αυτή συνδέεται ευθέως με τη δημόσια τοποθέτησή μου υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Είναι απογοητευτικό πάνω σε ένα εθνικό ζήτημα για το οποίο αποφασίζουν τα συντεταγμένα θεσμικά όργανα της Πολιτείας και ασχέτως της θέσης που παίρνει ο καθένας μας, να βρίσκουν πρόσφορο έδαφος η ρητορική του μίσους και αντιδημοκρατικές ενέργειες. Αυτή τη φορά «θύματα» αυτής της στάσης και συμπεριφοράς ήταν δυστυχώς παιδιά και οικογένειες που προσήλθαν στην Δημοτική Πινακοθήκη – Μουσείο Γ. Ι. Κατσίγρα για να παρακολουθήσουν παιδική παράσταση.»

Πηγή onlarissa.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter