Ορέστης Τσανγκ: Από το Survivor στους Αναλώσιμους και το Hollywood

Ορέστης Τσανγκ: Από το Survivor στους Αναλώσιμους και το Hollywood

Ο Ορέστης Τσανγκ, ο Θεσσαλονικιός με καταγωγή από την Κίνα πρώην παίκτης του Survivor βρίσκεται στο καστ της τέταρτης ταινίας των Αναλώσιμων, η οποία κάνει γυρίσματα αυτή την περίοδο στην Θεσσαλονίκη.

Στο πλευρό αστέρων του Hollywood, όπως ο Jason Statham και η Megan Fox, θα βρίσκεται και ο ίδιος, σε έναν εντελώς διαφορετικό ρόλο από αυτόν που τον γνωρίσαμε το 2017 στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου. Ο «Κινέζος», όπως τον αποκαλούσαν οι συμπαίκτες του τότε στο Survivor, θα ντουμπλάρει σε κάποιες σκηνές τον Tony Jaa, τον διάσημο ηθοποιό και αθλητή πολεμικών τεχνών από την Ταϊλάνδη.

Ο ίδιος ο Ορέστης Τσανγκ έκανε τη συγκεκριμένη ανακοίνωση μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, ποζάροντας δίπλα στον Ταϊλανδό, με τα χέρια τους σε θέση «μάχης». «H ταινία Αναλώσιμοι 4 είναι γεγονός. Μεγάλη ευκαιρία να αναδειχθεί η πόλη της Θεσσαλονίκης στον παγκόσμιο κινηματογραφικό χάρτη. Και είναι μεγάλη μου χαρά που έχω να μάθω τόσα πολλά αυτές τις ημέρες, δουλεύοντας μαζί με τους καλύτερους στον χώρο του κινηματογράφου», έγραψε ο πρώην παίκτης του Survivor στην ανάρτησή του.

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα σχόλια κάτω από το post του ήταν πολλά, με τον πρώην συμπαίκτη του στο Survivor, Γουίλι Καλβουρτζή, να τον συμβουλεύει «να ρίξει μπουνιές και κλωτσιές, ώστε να δουν πως δέρνουν οι Θεσσαλονικείς Κινέζοι».

Στο ερώτημα που σχετίζεται με τον τρόπο που ανακάλυψε τον Τσανγκ η παραγωγή, είναι πως εκτός από τις πολύ καλές διασυνδέσεις του Θεσσαλονικιού επιχειρηματία εντός και εκτός Ελλάδας, τα στοιχεία του βρίσκονται καταχωρημένα στη βάση δεδομένων μιας εταιρείας παραγωγής, με την οποία έχει ξαναδουλέψει στο παρελθόν για την ταινία The Enforcer του Antonio Banderas. Κάπως έτσι άρα, έπεσαν τα τηλεφωνήματα και μπήκε στα γυρίσματα των Αναλώσιμων.

Αν του αρέσει ο χώρος του θεάματος; Σίγουρα και το κυνηγάει αρκετά. Εκτός από το Survivor, τον είδαμε να παίρνει μέρος στον δεύτερο κύκλο του Nomads στον ΑΝΤ1, ενώ απ’ ότι βλέπουμε και στον λογαριασμό του στο Instagram, αυτή την περίοδο ετοιμάζει μια δική του ταινία με ηθοποιούς από την Ελλάδα και την Κίνα. Ορέστης Τσανγκ είναι αυτός.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter