Οργή διάσημου ποδοσφαιριστή: «Δεν είμαι εγκληματίας»

Οργή διάσημου ποδοσφαιριστή: «Δεν είμαι εγκληματίας»

Εξαλλος είναι ο Ντιέγκο Κόστα με τη συμπεριφορά της Τσέλσι απέναντί του και δεν διστάζει να εκδηλώσει δημοσίως τα συναισθήματά του.

Ο Ισπανός υποστηρίζει πως ο Αντόνιο Κόντε τον «τελείωσε» από την ομάδα με SMS στο οποίο του ξεκαθάριζε ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα του για τη νέα σεζόν. Ο παίκτης το αποδέχθηκε, αλλά συνεχίζει τις διακοπές του στη Βραζιλία, όσο καιρό αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, παρότι η Τσέλσι του έχει ζητήσει να προπονείται με τους αναπληρωματικούς.

«Δεν θα μου επέτρεπαν να έχω την παραμικρή πρόσβαση στην πρώτη ομάδα, ούτε στα αποδυτήρια, ούτε καν να έχω επαφή με τα υπόλοιπα παιδιά. Δεν είμαι εγκληματίας! Νομίζω ότι δεν μου αξίζει τέτοια αντιμετώπιση μετά από όσα έκανα» είπε ο 29χρονος στράικερ, πρώτος σκόρερ της Τσέλσι στην πορεία της προς την κατάκτηση του τίτλου της Premier League. Εχει συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο με τους «μπλε» όμως δηλώνει αποφασισμένος να μην επιστρέψει ποτέ από τη στιγμή που δεν διευκολύνεται ο δρόμος της επιστροφής του στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

«Θέλω να πάω στην Ατλέτικο μέσα στον μήνα. Θα μπορούσα να μείνω στη Μαδρίτη και να προπονούμαι εκεί ώστε να είμαι σε ιδανική κατάσταση. Δεν απορρίπτω το ενδεχόμενο να μείνω στη Βραζιλία για όλη την επόμενη σεζόν χωρίς να παίζω. Θα επιστρέψω πιο δυνατός. Αν είχα κάνει εγώ το λάθος, θα γύριζα στο Λονδίνο και θα έκανα ό,τι μου ζητούσαν» κατέληξε ο Ντιέγκο Κόστα.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter