Οργή Φατίχ Τερίμ επειδή στην Τουρκία το ποδόσφαιρο συνεχίζεται εν μέσω πανδημίας…

Οργή Φατίχ Τερίμ επειδή στην Τουρκία το ποδόσφαιρο συνεχίζεται εν μέσω πανδημίας…

Εντείνονται σιγά-σιγά οι αντιδράσεις στην Τουρκία για το γεγονός ότι τα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα συνεχίζονται κανονικά, έστω και χωρίς θεατές.

Κάτι που προκάλεσε την δυσφορία των ξένων αθλητών αλλά όσο περνούν οι μέρες και των Τούρκων ποδοσφαιριστών, προπονητών και παραγόντων.

Μπορεί η απόφαση της Τούρκικης Ομοσπονδίας να προβλέπει παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών μέχρι τις 3 Απριλίου, όμως όσο περνούν οι μέρες και τα κρούσματα στη χώρα αυξάνονται, οι αντιδράσεις μεγαλώνουν.

«Γιατί ανησυχεί ο κόσμος; Από την στιγμή που η ομοσπονδία πήρε μια τέτοια απόφαση, δεν υπάρχει κανείς λόγος ανησυχίας» δήλωσε ειρωνικά ο εμβληματικός κόουτς της χώρας, ο Φατίχ Τερίμ, προπονητής της Γαλατασαράι μετά το ντέρμπι με την Μπεσίκτας χθες βράδυ στην Κωνσταντινούπολη και στη συνέχεια πέρασε στην επίθεση λέγοντας:

«Πως είναι δυνατόν να παίξεις ποδόσφαιρο όταν το μυαλό σου δεν είναι σε αυτό; Δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν να κλείνουμε όλα τα ινστιτούτα στη χώρα και αθλήματα που έχουν επαφή να συνεχίζονται κανονικά. Πριν δύο μέρες, αναβλήθηκαν παιχνίδια στο τένις! Και κάποιοι θέλουν να συνεχίσουν οι αθλητές να παίζουν ποδόσφαιρο. Είναι αστείο, είναι ανέκδοτο»

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter