Οργή για το φιλέτο της ΤτΕ που πουλήθηκε κοψοχρονιά

Οργή για το φιλέτο της ΤτΕ που πουλήθηκε κοψοχρονιά

Σοβαρές καταγγελίες οι οποίες χρήζουν περαιτέρω διερεύνησης από τις αρμόδιες αρχές έχουν διατυπώσει οι Σύλλογοι Εργαζομένων και Συνταξιούχων της Τραπέζης της Ελλάδος (ΤτΕ) αναφορικά με την πώληση ακίνητου-φιλέτου ιδιοκτησίας της ΤτΕ στο Παλαιό Φάληρο. 

Το 4.542 τ.μ. ακίνητο πουλήθηκε σε εταιρεία ισραηλινών συμφερόντων αντί 12,556 εκατ. ευρώ. Ωστόσο όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι, το αντίτιμο ήταν ιδιαίτερα χαμηλό, ενώ υπήρξαν «σκιές από τη διαδικασία πώλησης του ακινήτου». 

Μάλιστα πιστοποιημένος εκτιμητής ακινήτων και πραγματογνώμονας του Πρωτοδικείου Αθηνών φέρεται να εκτίμησε την αξία πώλησης του ακινήτου σε τουλάχιστον 17 εκατ. ευρώ, αρκετά παραπάνω δηλαδή από το ποσό που πουλήθηκε. 

Στην ουσία πρόκειται για δύο εκτιμήσεις του πραγματογνώμονα Παύλου Αβδελά, με βάση δύο διαφορετικά σενάρια για την πώληση του ακινήτου – φιλέτου το οποίο σύμφωνα με παράγοντες της αγοράς ακινήτων είναι άκρως ελκυστικό για αξιοποίηση. Πουλήθηκε το ακίνητο κοψοχρονιά όπως καταγγέλλουν εργαζόμενοι και συνταξιούχοι της ΤτΕ; Βιάστηκαν να το πουλήσουν;

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΕΔΩ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter