Οργή Μαξίμου για Μουτζούρη: «Γραφικός και επικίνδυνος» λέει ο Πέτσας – Τι απαντά ο περιφεριάρχης

Οργή Μαξίμου για Μουτζούρη: «Γραφικός και επικίνδυνος» λέει ο Πέτσας – Τι απαντά ο περιφεριάρχης

Εκνευρισμένοι είναι στο Μαξίμου με τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Κώστα Μουτζούρη ο οποίος στο βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα χρησιμοποιεί πολύ σκληρή και ειρωνική έκφραση κατά του Πρωθυπουργού δημοσίως.

Πρόκειται, μάλιστα, για τόσο μεγάλη οργή που ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να μη δεχθεί την Πέμπτη στο γραφείο του τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου μαζί με τους άλλους αυτοδιοικητικούς με τους οποίους θα αναζητήσει λύσεις στο μεταναστευτικό.

Χαρακτηριστικά είναι τα όσα δήλωσε το πρωί στον ΣΚΑΙ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας. 

Πέτσας: Γραφικός και επικίνδυνος ο Μουτζούρης

«Ο κ. Μουτζούρης αποτελεί μια κατηγορία από μόνος του. Καμία συζήτηση από δω και πέρα με τον κ. Μουτζούρη.», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Πέτσας στον ΣΚΑΪ, ενώ προσέθεσε πως ακόμα κι αν ζητήσει συγγνώμη δεν θα γίνει δεκτή γιατί θα είναι υποκριτική.

«Τι συζήτηση να κάνετε με αυτόν τον άνθρωπο», συμπλήρωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τονίζοντας πως ο κ. Μουτζούρης θα αναλάβει τις ευθύνες των πράξεών του.

«Δεν είναι πλάκα.» θέλησε να επισημάνει ο κ. Πέτσας, λέγοντας ότι ο ίδιος ο Μουτζούρης είπε ότι δεν θα έρθει στη σύσκεψη για το θέμα των κλειστών δομών, αλλά και η κυβέρνηση δεν θα τον καλούσε μετά από τα τελευταία γεγονότα.

Διαβάστε επίσης: Φεύγουν τα ΜΑΤ από Λέσβο και Χίο μετά τα άγρια επεισόδια – Συνεδριάζει το υπουργικό συμβούλιο (Photos -Video)

Την ίδια ώρα άλλα κυβερνητικά στελέχη έκαναν λόγο για χυδαιότητες του κ. Μουτζούρη.

«Μετά από αυτή τη χυδαία συμπεριφορά δεν έχουμε να πούμε κάτι με τον κ. Μουτζούρη. Θα συνομιλήσουμε με τους υπόλοιπους αυτοδιοικητικούς. Είναι κρίμα για τα νησιά του Βορείου Αιγαίου να είναι σε αυτή την δύσκολη συγκυρία περιφερειάρχης ο κ. Μουτζούρης».

Η απάντηση του Περιφερειάρχη

«Γιατί να ζητήσω συγγνώμη; Σε ιδιωτική συνομιλία να ζητήσω συγγνώμη;» είπε χαρακτηριστικά ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης, ερωτηθείς για το βίντεο.

«Κατ’ ιδίαν μπορώ να δείξω σε όποιον θέλω ό,τι θέλω, είναι ιδιωτική συνομιλία» συμπλήρωσε μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6.

Σύμφωνα με τον ίδιο «δεν έδειξε η κυβέρνηση ότι θέλει να σωθεί το νησί όταν κάνει δομές όπου θα εγκλωβιστεί χιλιάδες κόσμου». Όπως ειπε ο Κώστας Μουτζούρης η στάση του θα ήταν διαφορετική «αν έβλεπα απεγκλωβισμό μεταναστών ή φύλαξη συνόρων».

Ερωτηθείς αν θα πάει στη σύσκεψη, το απόγευμα, στο Μέγαρο Μαξίμου ο κ. Μουτζούρης απάντησε «αν φύγουν τα ΜΑΤ και βεβαιωθώ ότι θα υπάρχει ηρεμία, θα το σκεφτώ αν θα πάω στο Μαξίμου».

Διαβάστε επίσης: Άκυρη συνάντηση Μητσοτάκη – Μουντζούρη με «γαλάζιες» αιχμές για τον Περιφερειάρχη

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε ο κ. Μουτζούρης φαίνεται να μιλά στο τηλέφωνο με τον υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη και ενώ η συζήτηση εξελίσσεται ομαλά και με ευγένεια, παρά την ένταση στη φωνή του περιφερειάρχη, σε κάποια στιγμή ο κ. Μουτζούρης φαίνεται να λέει: «Διαβάζω σε σάιτ, ότι είναι οργισμένος ο πρωθυπουργός με τον Μουτζούρη. Ε λοιπόν κι εγώ σου λέω να, κι αν είναι οργισμένος ο πρωθυπουργός μαζί μου (το «να» συνοδεύεται από την ανάλογη χυδαία κίνηση). Και τι έγινε;».

Μάλιστα ο κ. Μουτζούρης ακούγεται να λέει: «στρατός κατοχής, μισθοφόροι του Ερντογάν τα ΜΑΤ» .

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter