Οργή Οφερμαρς: «UEFA και Ολλανδική Ομοσπονδία λειτουργούν όπως ο Τραμπ, πάνω από όλα τα λεφτά»

Οργή Οφερμαρς: «UEFA και Ολλανδική Ομοσπονδία λειτουργούν όπως ο Τραμπ, πάνω από όλα τα λεφτά»

Ο Μαρκ Όφερμαρς παλαίμαχος μεγάλος άσος του Αγιαξ και της εθνικής Ολλανδίας και νυν διευθυντής ποδοσφαίρου του «Αίαντα», πήρε το… όπλο του και δεν χαρίστηκε σε κανέναν.

Ο Οφερμαρς επιτέθηκε αρχικά στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας του και στην συνέχεια στην UEFA για την οποία είπε πως ακολουθεί τακτική του Τραμπ στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται την πανδημία του κορονοϊο.

«Βιώνω πολύ δύσκολα αυτό που γίνεται. Δεν εξαρτιόμαστε από τα λεφτά των τηλεοπτικών δικαιωμάτων στην Ολλανδία, όπως συμβαίνει σε άλλες χώρες όπως η Ισπανία, η Αγγλία, η Ιταλία» δήλωσε ο Οφερμαρς και πρόσθεσε: «Θεωρώ ότι τα μεγάλα πρωταθλήματα έχουν ασκήσει στην UEFA για να συνεχιστούν οι αγώνες με οποιοδήποτε κόστος. Και η UEFA κερδίζει γιατί παίζοντας ή όχι το Champions League, πάλι θα λάβει εκατομμύρια ευρώ. Αυτή την στιγμή θεωρώ ότι η UEFA και η Ολλανδική Ομοσπονδία λειτουργούν όπως ο Ντόναλντ Τραμπ που είπε πριν μία εβδομάδα ότι η οικονομία είναι πιο σημαντική από τον κορονοϊό. Περισσότεροι από 100 άνθρωποι πεθαίνουν κάθε μέρα στην Ολλανδία, εξαιτίας του κορονοϊού. Για μένα το πρωτάθλημα έχει τελειώσει, η ζωή όλων μας είναι πιο σημαντική».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter