ΕΝΟΧΛΗΣΕ η "ΚΑΛΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΟΡΕΙΑ"

Οργή ΠΑΟΚτσήδων κατά Κυριάκου

Το άστοχο σχόλιο του πρόεδρου της ΝΔ, που θέλησε να ευχηθεί στους φίλους του ΠΑΟΚ, «καλή ευρωπαϊκή πορεία», εξόργισε τους οργανωμένους οπαδούς του «Δικεφάλου», που του απάντησαν.  "Συγγνώμη, δεν ήξερα το αποτέλεσμα του δεύτερου αγώνα" δικαιολογήθηκε ο Μητσοτάκης

«Είχαμε ούτως ή άλλως προβλέψει σε προηγούμενη ανακοίνωσή μας την κουταβίστικη άνοδο της Μιμής Ντενίση της πολιτικής στη Θεσσαλονίκη εν όψει ΔΕΘ. Επειδή το κλίμα ήταν βαρύ με τις δηλώσεις περί κάλπικων τίτλων, ο συρφετός των επικοινωνιολόγων της νουδούλας, αναγνωρισμένοι ευρέως στις τηλεπωλήσεις υαλουρονικών και άλλων οξέων, αποφάσισε προ της ανόδου του Πατριάρχη των απανταχού γκαγκά, να αμολήσει τα πρωτοκλασάτα σκυλιά του, μήπως και πείσει τους ΠΑΟΚτσήδες οτι άλλο Π.Α.Ο.Κ. και άλλο Σαββίδης» τονίζει ο Πανελλήνιος ΣΦ ΠΑΟΚ Αθηνών.

Αναφερομένοι στον διάλογο που είχε ο πρόεδρος της ΝΔ με τον ευρωβουλευτή, Θοδωρή Ζαγοράκη, τον βουλευτή Σταύρο Καλαφάτη και τον εκπρόσωπο τύπου Βασίλη Κικίλια, οι οπαδοί αναφέρουν:»Με αστεισμό επιληπτικής εγκεφαλοπάθειας, ο λουστράκος των Βρυξελλών ειρωνεύτηκε τις Ευρωπαικές υποχρεώσεις του Συλλόγου».

Και συνεχίζουν, λέγοντας: «Το να περιμένουμε απο κάποιον Εισαγγελέα να διερευνήσει ποιός υποκινεί και πως πράξεις βίας, ποιός προκαλεί δυσφημώντας, είναι το ίδιο ουτοπικό με το να ζητάμε να αποκαλύψει η δικαιοσύνη, ποιός ο πραγματικός κάτοχος και κύριος ενός πλοίου που πιάστηκε στη χώρα μας, με την μεγαλύτερη ποσότητα ηρωίνης που επιχειρήθηκε να περάσει ποτέ Ευρωπαικά Σύνορα ή να ζητάμε επιτακτικά απο τον έτερο υπάλληλο του Βαγγέλα, μιντιάρχη, να μας εξηγήσει πόσες εκατοντάδες έχουν οι χιλιάδες. Εμείς παραμένουμε ψύχραιμοι και απολαμβάνουμε την επιχορηγούμενη στα Χανιά ξεφτίλα τους, σημειώνοντας πάντος, προς απανταχού Κούληδες και λοιπό σκυλολόι, οτι εκτός απο τα Χέρια που φιλάνε, υπάρχουν και Χέρια που βαράνε.Ας αναλογιστούν τις ευθύνες τους».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Είχαμε ούτως ή άλλως προβλέψει σε προηγούμενη ανακοίνωσή μας την κουταβίστικη άνοδο της Μιμής Ντενίση της πολιτικής στη Θεσσαλονίκη εν όψει ΔΕΘ. Επειδή το κλίμα ήταν βαρύ με τις δηλώσεις περί κάλπικων τίτλων, ο συρφετός των επικοινωνιολόγων της νουδούλας, αναγνωρισμένοι ευρέως στις τηλεπωλήσεις υαλουρονικών και άλλων οξέων, αποφάσισε προ της ανόδου του Πατριάρχη των απανταχού γκαγκά, να αμολησει τα πρωτοκλασάτα σκυλιά του, μήπως και πείσει τους ΠΑΟΚτσήδες οτι άλλο Π.Α.Ο.Κ. και άλλο Σαββίδης, μη τυχόν και υποστούμε το ίδιο κοκομπλόκο, που υπέστη ο έτερος ανδρείος ηγέτης των ηλιθίων με τη δάδα, Αντωνάκης someareass, όταν τόλμησε σε ΔΕΘ να αποκαλέσει τον ΠΑΟΚ, όπως τον αποκαλούν τα πονεμένα υπαλληλάκια ομοιδεατών του, ένοικοι θύρας λ-εφτά, με 480 ευρω μεικτά μισθό απο τον διακινητή πρέζας και όνειρα για consommation στη Φρεαττύδα.

Έτσι παρήλασαν απο τα ράδια, όλα τα πιστά σκυλιά, παρανοικές πωλήτριες βιβλίων τηλεμάρκετινγκ, κάτι ατάλαντοι πρώην μπασκετμπολίστες σε διαδικασία μάθησης των διφθόγγων, όλοι μοχθώντας να φέρουν σε πέρας τον θεάρεστο επιτυχημένο εκ του αποτελέσματος στόχο : Να καταφέρει ο εν δυνάμει πρωθυπουργός του ελλαδιστάν, να απολαύσει εσπρεσάκι στην Αριστοτέλους, αφαιρώντας απο το μνημονικό του ΠΑΟΚτσή τα όσα αισχρά ανέφερε για αυτούς. Χιλιάδες πιστοί συνέρρευσαν έστω να σφίξουν το χέρι του λουσμένου με την αφέλεια της αναίδειας Κούλη, η δημοκρατία πανηγύριζε στην παραλία, οι ΠΑΟΚτσήδες τον αγάπησαν, μόλις, μετά βίας 400 ένστολοι μπάτσοι μαζί με άλλους 100 ασφ-αλήτες και άλλους τόσους της α(θ)λητικής Βίας, στήθηκαν για τις καθιερωμένες σέλφι των απανταχού γκαζόν (sic). Έπειτα, στο περίπτερο της ΔΕΘ ανέλαβαν τα άλλα σκυλιά του πολέμου, κάτι πειναλέα χωριατάκια που δίχως τον Π.Α.Ο.Κ. και την ευεργεσία του, δύσκολα θα προσλαμβάνονταν για κουρά προβάτων . Εκεί για κακή τους τύχη (όχι βέβαια οτι αλλάζουν οι γραικύλοι), μίλησε η καταβολή του υπαλληλάκου του νέου Μega B(λ)ήματος. Με αστεισμό επιληπτικής εγκεφαλοπάθειας , ο λουστράκος των Βρυξελλών ειρωνεύτηκε τις Ευρωπαικές υποχρεώσεις του Συλλόγου.

Το να περιμένουμε απο κάποιον Εισαγγελέα να διερευνήσει ποιός υποκινεί και πως πράξεις βίας, ποιός προκαλεί δυσφημώντας, είναι το ίδιο ουτοπικό με το να ζητάμε να αποκαλύψει η δικαιοσύνη, ποιός ο πραγματικός κάτοχος και κύριος ενός πλοίου που πιάστηκε στη χώρα μας, με την μεγαλύτερη ποσότητα ηρωίνης που επιχειρήθηκε να περάσει ποτέ Ευρωπαικά Σύνορα ή να ζητάμε επιτακτικά απο τον έτερο υπάλληλο του Βαγγέλα, μιντιάρχη, να μας εξηγήσει πόσες εκατοντάδες έχουν οι χιλιάδες. Εμείς παραμένουμε ψύχραιμοι και απολαμβάνουμε την επιχορηγούμενη στα Χανιά ξεφτίλα τους, σημειώνοντας πάντος, προς απανταχού Κούληδες και λοιπό σκυλολόι, οτι εκτός απο τα Χέρια που φιλάνε, υπάρχουν και Χέρια που βαράνε.Ας αναλογιστούν τις ευθύνες τους.

Προς μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Μεγαλομέτοχε της παε ΠΑΟΚ, στον Σύλλογο ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ θα πρέπει να εργάζονται και να προσφέρουν άνθρωποι που ξέρουν να προασπίζονται το Σήμα του Συλλόγου, τις ρίζες και το παρελθόν του. Σε χώρο μισθωμένο απο τον Σύλλογο, κάποιος προσέβαλε τον τελευταίο και κανείς μα κανείς δεν έκανε το αυτονόητο, να ζητήσει με ευσύνοπτο και ακαριαίο τρόπο την αποβολή του απο το χώρο της ομάδας. Καλός ο μισθός. μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει, αλλά για τον Π.ΑΟ.Κ. κάποιοι πεθάνανε στο δρόμο Πρόεδρε και κουστωδίες που λοιδορούν το Σύλλογο θα πρέπει άμεσα να εκδιώκονται και να αποβάλλονται απο τον χώρο. Είναι νόμιμο δικαίωμα και απαίτηση.

Καλή επιτυχία στο τσίρκο της Ευρώπης και τους υπαλλήλους του.

Π.Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΑΘΗΝΩΝ»

«Συγγνώμη» από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ ζήτησε ο Μητσοτάκης

Ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε «συγγνώμη» από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, επειδή κατά τη χθεσινή επίσκεψή του στο περίπτερο της ομάδας στην 82η ΔΕΘ ευχήθηκε στον δικέφαλο «εξαιρετική ευρωπαϊκή πορεία», όταν είναι γνωστό ότι έχει αποκλειστεί από την ευρωπαϊκή διοργάνωση, και το γεγονός αυτό προκάλεσε αντιδράσεις από συνδέσμους και τον κόσμο του ΠΑΟΚ.

«Σε σχέση με τη χθεσινή μου αναφορά έκανα λάθος. Έκανα λάθος γιατί η εντύπωσή μου ήταν ότι ο ΠΑΟΚ εξακολουθούσε να παίζει στην Ευρώπη, διότι είχα μείνει στο πρώτο παιχνίδι, οπότε ζητώ συγγνώμη από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Δεν είχα καμιά πρόθεση να αναφερθώ ειρωνικά σε μια ομάδα η οποία είναι πολύ σημαντική και πολύ ιστορική. Δεν έχω κανένα πρόβλημα ούτε με τον ΠΑΟΚ ούτε με καμία ομάδα. Είμαι φίλαθλος και πρέπει να σας πω ότι κάνει και καλό να έχουμε ένα ανταγωνιστικό και καθαρό πρωτάθλημα», είπε ο κ. Μητσοτάκης.

Σε ό,τι αφορά τη σχέση του με τον επιχειρηματία και μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη και την κόντρα Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ υπογράμμισε: «Δεν έχω πρόβλημα με κανέναν επιχειρηματία, όσο ο επιχειρηματίας περιορίζεται στην επιχειρηματική του δράση. Εκεί που αρχίζουν τα προβλήματα είναι όταν οι επιχειρηματίες θεωρούν ότι πρέπει να αγοράζουν μέσα ενημέρωσης, προκειμένου με αυτόν τον τρόπο να υπερασπιστούν τα επιχειρηματικά τους συμφέροντα. Εκεί αρχίζω και έχω πρόβλημα. Και στην Ελλάδα που εγώ οραματίζομαι, κανείς επιχειρηματίας ο οποίος θέλει να ασκήσει επιχειρηματική δράση στην πατρίδα μας δεν πρέπει να αισθάνεται ότι πρέπει να απολαμβάνει κάποιας προστασίας, είτε αυτή είναι πολιτική προστασία είτε είναι μιντιακή προστασία. Δεν θέλουμε τέτοια επιχειρηματική δράση, ούτε θα χρειαστεί την επόμενη μέρα κανείς να ασκήσει οποιαδήποτε πίεση για να διεκδικήσει το νόμιμο, το δίκαιο. Δεν είμαι εγώ ο οποίος πολιτικοποίησε αυτή τη συζήτηση».

Πηγή: koutipandoras.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.