Οργή Πολάκη για ΜΜΕ και ΚΕΕΛΠΝΟ: «Όση λάσπη και να ρίξετε, ξεκοκαλίσατε πάνω από 1 δισ. ευρώ»

Οργή Πολάκη για ΜΜΕ και ΚΕΕΛΠΝΟ: «Όση λάσπη και να ρίξετε, ξεκοκαλίσατε πάνω από 1 δισ. ευρώ»

Οργισμένη ήταν η απάντηση του Παύλου Πολάκη σε δημοσιεύματα που αναπαρήγαγαν ΜΜΕ όπως το «Πρώτο Θέμα» και το «Μανιφέστο» και στα οποία γίνεται λόγος για εμπλοκή και δήθεν ρουσφέτια πρώην κυβερνητικών στελεχών με το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Στα επίμαχα δημοσιεύματα όπου γίνεται αναφορά ότι πρώην κυβερνητικά στελέχη έδιναν στο ΚΕΕΛΠΝΟ λίστα με ονόματα για προσλήψεις και διορισμούς, απάντησε δυναμικά ο Παύλος Πολάκης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook:

«Καθάρματα και διεφθαρμένα λαμόγια της συμμορίας του ΚΕΕΛΠΝΟ: Όση λάσπη και να ρίξετε στον ανεμιστήρα από τα ΜΜΕ και τα sites που ταΐζατε στο παρελθόν για να θολώσετε τα νερά τώρα που πλησιάζουν οι (πρώτες) δίκες, το γεγονός είναι ένα: Εσείς και οι πολιτικοί σας προϊστάμενοι ξεκοκαλίσατε πάνω από 1 δις ευρώ σε μια δεκαετία!

Ουρλιάξτε μέσα από τα βοθροσάιτ σας όσο θέλετε. Δεν είμαστε ίδιοι. Γι’ αυτό σας διώξαμε, γι’αυτό δε σας φοβόμαστε, γι’ αυτό σας «έχουμε», γι’ αυτό ούτε που μας αγγίζουν οι ψευτιές σας.

Υγ .Τώρα τα είδα, είμαι Κρήτη, δεν χαλάω άλλο τις μετά από πέντε χρόνια διακοπές μου για σας… Στην επιστροφή θα τα πούμε όπως πρέπει… ουστ λαμόγια!»

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2367370386839762&id=100007004708966

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter