Οργή στη Βηρυτό: Διαδηλωτές ζητούν την παραίτηση της κυβέρνησης (Video)

Οργή στη Βηρυτό: Διαδηλωτές ζητούν την παραίτηση της κυβέρνησης (Video)

Διαδήλωση πραγματοποίησαν εκατοντάδες πολίτες της Βηρυτού, με αίτημα παραίτησης της κυβέρνησης λόγω αδυναμίας διαχείρισης των συνεπειών των θανατηφόρων εκρήξεων στο λιμάνι της πρωτεύουσας.

Αρκετές εκατοντάδες διαδηλωτών άρχισαν να συγκεντρώνονται στην Πλατεία Μαρτύρων, στο κέντρο της πόλης, ασκώντας δριμεία κριτική στην κυβέρνηση όσον αφορά στη διαχείριση της μεγαλύτερης έκρηξης στην ιστορία της Βηρυτού.

Οι διαδηλωτές κρατούν ξύλινες κρεμάλες με θηλιές και ένα πανό έγραφε: «Παραιτηθείτε ή κρεμαστείτε», σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Η έκρηξη στο λιμάνι της πρωτεύουσας του Λιβάνου στοίχισε τη ζωή σε 154 ανθρώπους, ενώ τραυματίστηκαν άλλοι 5.000 άνθρωποι. Το ωστικό κύμα κατέστρεψε ένα τμήμα της Βηρυτού

Στους 154 οι νεκροί – Πάνω από 60 οι αγνοούμενοι

Ο αριθμός των νεκρών από τις εκρήξεις έχει φθάσει τους 154, εκ των οποίων οι 25 δεν έχουν ακόμα ταυτοποιηθεί», δήλωσε ο αξιωματούχος στο Γαλλικό Πρακτορείο, προσθέτοντας ότι υπάρχουν ακόμα πάνω από 60 αγνοούμενοι.

Το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε την Παρσκευής ότι τουλάχιστον 120 από τους 5.000 και πλέον τραυματίες από την έκρηξη της Τρίτης βρίσκονται ακόμα σε κρίσιμη κατάσταση.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter