Οργή στη ΝΔ: Ο Γεωργιάδης καπέλωσε τον Μητσοτάκη και έχρισε τον Πατούλη δήμαρχο της Αθήνας!

Οργή στη ΝΔ: Ο Γεωργιάδης καπέλωσε τον Μητσοτάκη και έχρισε τον Πατούλη δήμαρχο της Αθήνας!

Σε ρόλο προέδρου (!) της Νέας Δημοκρατίας εμφανίστηκε ο Άδωνης Γεωργιάδης κατά την κοπή της πίτας του πολιτικού του γραφείου, λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη της εμπλοκής του στο σκάνδαλο Novartis, αφού είναι ένας εκ των οκτώ πρώην υπουργών που θα διερευνηθούν για χρηματισμό και απιστία.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ κατά την ομιλία του μεταξύ άλλων είπε: «από το συλλαλητήριο έλειψε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης. Όμως, ήταν εκεί και μίλησε ο επόμενος Γιώργος Πατούλης».

Η αποστροφή αυτή προκάλεσε σύμφωνα με πληροφορίες την οργή των συνεργατών του Κυριάκου Μητσοτάκη αφού ο πρόεδρος του κόμματος μέχρι σήμερα δεν έχει τοποθετηθεί επί του θέματος. Στελέχη του κόμματος έλεγαν μάλιστα ότι δεν είναι δυνατόν να επιχειρεί ο αντιπρόεδρος του κόμματος να καπελώσει τις επιλογές της ΝΔ, προσπαθώντας να προκαταβάλει αποφάσεις. Η υποψηφιότητα για το δήμο της Αθήνας, θεωρείται εμβληματική και η επιλογή του υποψηφίου, όπως έλεγαν, δεν είναι αντικείμενο, κουτσομπολιού στην κοπή της πίτας οποιουδήποτε στελέχους.

Σφοδρή ήταν η αντίδραση του πρώην υπουργού της ΝΔ, Ευάγγελου Αντώναρου . Δείτε  εδώ πώς άδειασε τον φιλόδοξο αντιπρόεδρο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter