«Οργή» της Espresso για την Επιτροπή Σημάτων – Μήνυση κατά παντός υπευθύνου επειδή της «έκλεψαν» το σήμα

«Οργή» της Espresso για την Επιτροπή Σημάτων – Μήνυση κατά παντός υπευθύνου επειδή της «έκλεψαν» το σήμα

Με οργισμένη ανακοίνωση η «Espresso» καταφέρεται εναντίον υπαλλήλου της Επιτροπής Σημάτων, καθώς ενέκρινε να δοθεί ο διακριτικός τίτλος της εφημερίδας σε κάποιο φυσικό πρόσωπο.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση της «Espresso», η υπάλληλος της Επιτροπής Σημάτων, Ευαγγελία Τρακάδα, έδωσε το «ΟΚ» για να δοθεί το όνομα «Espresso» σε φυσικό πρόσωπο, άσχετο με τον χώρο των εκδόσεων και αγνώστων κινήτρων, παραβαίνοντας έτσι οποιαδήποτε νόμιμη διαδικασία και προφανώς μη ελέγχοντας τον σχετικό πίνακα κατοχύρωσης και συνεπώς προστασίας όμοιων προγενέστερων σημάτων.

Έτσι, η εφημερίδα της εκδότριας εταιρείας «Α.Ε. Δημοκρατικός Τύπος» αναφέρει πως θα προσφύγει στην ελληνική δικαιοσύνη για την τιμωρία της υπάλληλου όπως και παντός άλλου υπευθύνου με μηνύσεις.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση της «Α.Ε. Δημοκρατικός Τύπος» αναφέρεται:

«Με μια πρωτοφανή απόφαση, η υπάλληλος της Επιτροπής Σημάτων κα. Ευαγγελία Τρακάδα, παραβαίνοντας οποιαδήποτε νόμιμη διαδικασία και προφανώς μη ελέγχοντας τον σχετικό πίνακα κατοχύρωσης και συνεπώς προστασίας όμοιων προγενέστερων σημάτων, ενέκρινε την κατοχύρωση σήματος με τον διακριτικό τίτλο ESPRESSO, σε κάποιο φυσικό πρόσωπο, άσχετο με τον χώρο των εκδόσεων και αγνώστων κινήτρων.

Η Α.Ε. Δημοκρατικός Τύπος, νόμιμος κάτοχος, νομεύς του τίτλου ESPRESSO και εκδότης της εφημερίδος με το αντίστοιχο σήμα, επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός της, έναντι οποιουδήποτε φυσικού η νομικού προσώπου επιβουλεύεται το απολύτως νόμιμο δικαίωμά της επί του σχετικού τίτλου.

Επίσης ανακοινώνει ότι θα προσφύγει στην ελληνική δικαιοσύνη για την τιμωρία της υπάλληλου όπως και κάθε άλλου υπευθύνου με μήνυση για παράβαση καθήκοντος, καθώς και για την διερεύνηση των σχετικών δημοσιευμάτων, που προανήγγειλαν αυτήν την παράνομη από κάθε πλευρά απόφαση».

Ετικέτες

Μυστικά & Documento

06/07/2022, 14:43
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter