Οργή για δηλώσεις Μητσοτάκη – «Επαγγελματίας τραυματίας» ο χτυπημένος από τα ΜΑΤ, φοιτητής του ΑΠΘ! (Video)

Οργή για δηλώσεις Μητσοτάκη – «Επαγγελματίας τραυματίας» ο χτυπημένος από τα ΜΑΤ, φοιτητής του ΑΠΘ! (Video)

Σε μια κατάπτυστη παρέμβαση που στόχο είχε να νομιμοποιήσει την δολοφονική βία των ΜΑΤ στο ΑΠΘ αλλά και να διασύρει τον φοιτητή που τραυματίστηκε σοβαρά στο πρόσωπο από την ευθεία βολή κρότου λάμψης στα πρόσφατα επεισόδια στο πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης, προχώρησε ο πρωθυπουργός χθες Παρασκευή από το βήμα του 13ου συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ.

Με περισσό θράσος αναφέρθηκε -εμμέσως- στον φοιτητή Γιάννη Ντουσάκη αποκαλώντας τον τραυματισμό του και την κατασταλτική μανία των ΜΑΤ… «φήμες», «fake news» και «προπαγάνδα των λαϊκιστών», όταν όλη η Ελλάδα είδε πώς λειτούργησε η αστυνομία.

Είπε συγκεκριμένα ο Κ. Μητσοτάκης:

«Το ζείτε και όσοι από εσάς σπουδάζετε. Πότε η κατασκευή μίας βιβλιοθήκης θεωρείται καταπάτηση του ασύλου. Πότε λίγοι κρανιοφόροι, πολλοί εκ των οποίων δεν έχουν καμία σχέση με το πανεπιστήμιο, βαπτίζονται χιλιάδες φοιτητές. Και πότε οι πρωταγωνιστές των επεισοδίων αποδεικνύονται επαγγελματίες τραυματίες»!

Η αλήθεια βέβαια είναι ότι η κυβέρνηση πίστευε πως θα ξεμπερδέψει με «περίπατο» απέναντι στο φοιτητικό κίνημα. Όμως με τις πολιτικές επιλογές της και την ωμή βία των ΜΑΤ, ουσιαστικά χωρίς να το θέλει συμβάλλει στην αναγέννηση και το ξαναζωντάνεμα του φοιτητικού κινήματος και των διαδικασιών του. Κι αυτό είναι που εν τέλει τρέμουν…

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter