Οργή κατά Αυγενάκη στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το Καυτανζόγλειο

Οργή κατά Αυγενάκη στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το Καυτανζόγλειο

Οργισμένη ήταν η αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το θέμα του Καυτανζογλείου σταδίου (διαπραγματεύεται την χρησιμοποίηση του ως έδρα όταν κλείσει η Τούμπα για να κατασκευαστεί το νέο γήπεδο αλλά και για τη χρησιμοποίηση του ως έδρα της ομάδας Β του συλλόγου) καθώς όπως αναφέρει την ανακοίνωση που εξέδωσε «τόσο η διοίκηση του Καυτανζογλείου, όσο και ο πολιτικός της προϊστάμενος κ. Αυγενάκης δείχνουν ξεκάθαρα την απροθυμία τους να δώσουν τις απαραίτητες λύσεις».

Ο «δικέφαλος» έκανε γνωστό ότι ο ΠΑΟΚ Β’ δεν θα αγωνιστεί στο γήπεδο αυτό καθώς θεωρείται από τους υπεύθυνους της ομάδας ότι εσκεμμένα στάλθηκε σύμβαση στην ΠΑΕ πέντε ημέρες μόλις πριν την έναρξη της SL2. Με αφορμή αυτή την εξέλιξη, ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε εντολή να αναζητηθεί άλλη έδρα τόσο για την ομάδα Β όσο και για την πρώτη ομάδα όταν κλείσει το γήπεδο της Τούμπας.

Αναλυτικά αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

«Μετά την απαράδεκτη τελική σύμβαση που στάλθηκε από την διοίκηση του Καυτανζογλείου Σταδίου προς υπογραφή στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, και η οποία καταστρατηγεί κάθε προηγούμενη συζήτηση και προφορική συμφωνία, με εντολή του Προέδρου, Ιβάν Σαββίδη, ο ΠΑΟΚ Β/ δεν προτίθεται να αγωνιστεί στο Καυτανζόγλειο.

Η καθυστέρηση στην αποστολή της σύμβασης, και η αποστολή της μόλις 5 μέρες πριν την έναρξη της SL2 με κατάπτυστους όρους, έγινε σκοπίμως ώστε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να εγκλωβιστεί. Ωστόσο η ομάδα του ΠΑΟΚ Β’ θα αγωνιστεί κατά πάσα πιθανότητα στο γήπεδο του Μακεδονικού και ήδη έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες για την αλλαγή έδρας.

Παράλληλα δόθηκε η εντολή να εξεταστούν οι εναλλακτικές για την μετεγκατάσταση της πρώτης ομάδας την περίοδο κατασκευής της Νέας Τούμπας, καθώς τόσο η διοίκηση του Καυτανζογλείου, όσο και ο πολιτικός της προϊστάμενος κ. Αυγενάκης δείχνουν ξεκάθαρα την απροθυμία τους να δώσουν τις απαραίτητες λύσεις.

Το γεγονός είναι πως ένα μήνα μετά τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού, καμία ουσιαστική κίνηση στο θέμα του Καυτανζογλείου δεν έχει γίνει όσον αφορά τη μετεγκατάσταση της Α’ ομάδας ενώ και η αντιμετώπιση του ΠΑΟΚ Β’ μας δημιουργεί εύλογους προβληματισμούς για το μέλλον. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει άλλο χρόνο να χάνει».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter