Οργή κατά του «γαλάζιου» Περιφερειάρχη Καχριμάνη από τους VIC – Τι καταγγέλλει το συγκρότημα

Οργή κατά του «γαλάζιου» Περιφερειάρχη Καχριμάνη από τους VIC – Τι καταγγέλλει το συγκρότημα

Σε μια δυναμική δημόσια τοποθέτηση προχώρησε το μουσικό συγκρότημα Villagers of Ioannina City (VIC), μέσω της επίσημης σελίδας του στο facebook.

Συγκεκριμένα, το διεθνώς καταξιωμένο γκρουπ από τα Γιάννενα, κατήγγειλε ότι ο «γαλάζιος» Περιφερειάρχης Ηπείρου, Αλέξανδρος Καχριμάνης, χρησιμοποίησε τραγούδι του συγκροτήματος κατά το ξεκίνημα της προεκλογικής του εκδήλωσης σε ξενοδοχείο χωρίς να λάβει την άδεια των καλλιτεχνών.

Μάλιστα, οι άνθρωποι του συγκροτήματος δήλωσαν «αηδιασμένοι» και σημείωσαν ότι κινούνται δικαστικά σχετικά με την υπόθεση.

Αναλυτικά η καταγγελία των VIC

Πριν λίγες μέρες πληροφορηθήκαμε, ανάμεσα σε όλα τα τραγικά που συμβαίνουν σε αυτήν την έρμη τη χώρα, ότι τις προάλλες στήθηκε και μια προεκλογική φιέστα-δεξίωση του περιφερειάρχη Ηπείρου σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης των Ιωαννίνων, κατά τη διάρκεια της οποίας με απίστευτο θράσος χρησιμοποιήθηκε τραγούδι μας στην έναρξη της, χωρίς καμία επικοινωνία μαζί μας ( όχι ότι θα άλλαζε κάτι προφανώς ) και βέβαια χωρίς καμία άδεια από μέρους μας.
Βλέποντας, εκ των υστέρων, αηδιασμένοι το βίντεο της γιορτής σας, η αλήθεια είναι ότι θα θέλαμε να σας πούμε πολλά, αλλά θα αρκεστούμε σε αυτό το σημείο να σας πούμε-πληροφορήσουμε μόνο, ότι την υπόθεση έχει ήδη αναλάβει δικηγόρος
Συγχαρητήρια για την φαεινή ιδέα
Καλή ψήφο!

Μυστικά & Documento

03/12/2023, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter