Οργή ΠΑΣΟΚ για τις «πράσινες» μεταγραφές στη ΝΔ: Ο κ. Μητσοτάκης πρωταγωνιστεί στην εξαχρείωση του δημόσιου βίου

Οργή ΠΑΣΟΚ για τις «πράσινες» μεταγραφές στη ΝΔ: Ο κ. Μητσοτάκης πρωταγωνιστεί στην εξαχρείωση του δημόσιου βίου

Με ένα φαρμακερό σχόλιο επιλέγει να απαντήσει το ΠΑΣΟΚ στην ανακοίνωση δυο νέων υποψηφίων βουλευτών της ΝΔ για τις εκλογές οι οποίοι προέρχονται από τους κόλπους της Χαριλάου Τρικούπη.

Ειδικότερα, το γραφείο Τύπου του κόμματος σχολιάζει πως «τώρα εξηγείται στον ελληνικό λαό, γιατί άνθρωποι που ουδέποτε είχαν ανακηρυχθεί υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, βαφτίζονταν ως «υποψήφιοι» από τους μιντιακούς βραχίονες της Νέας Δημοκρατίας».

«Όλα αυτά τα επικοινωνιακά πανηγύρια δείχνουν το πολιτικό ήθος του κ. Μητσοτάκη. Πρωταγωνιστεί στην εξαχρείωση του δημοσίου βίου, για άλλη μια φορά μετά τις υποκλοπές, συνεχίζοντας την οικογενειακή του παράδοση», καταλήγει το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ.

Υπενθυμίζεται πως υποψήφιοι με τη Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσαν πως θα είναι ο πρώην μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής Σπύρος Καρανικόλας και ο γιος του ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ Ροβέρτου Σπυρόπουλου, Απόστολος, συντονιστής τομέων πολιτικής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ από τον Ιούλιο του 2019 έως τον Ιανουάριο.

Παράλληλα, την προσχώρησή της στη Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε και η Ελευθερία Φτακλάκη που κρατούσε στο ΠΑΣΟΚ μέχρι τον περασμένο Σεπτέμβριο το χαρτοφυλάκιο του τομέα Νησιωτικής Πολιτικής.

Διαβάστε επίσης:

Νέα «πράσινη» μεταγραφή στη ΝΔ – Προσχώρησε και ο Απόστολος Σπυρόπουλος

Ελευθερία Φτακλάκη: Ακόμη ένα πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ προσχωρεί στη ΝΔ

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter