Οργή Πολάκη: «Κυριάκο Μητσοτάκη, άκου λοιπόν καλά…»

Οργή Πολάκη: «Κυριάκο Μητσοτάκη, άκου λοιπόν καλά…»

Απάντηση στα όσα του καταλόγισε ο πρωθυπουργός από το βήμα της Βουλής, έδωσε με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, ορμώμενος από τους χαρακτηρισμούς του Κυριάκου Μητσοτάκη περί «εκτσογλανισμού», παρέθεσε έντεκα λόγους οι οποίοι απαντούν στα λεγόμενα του πρωθυπουργού, «κατακεραυνώνοντας» την κυβέρνηση.

«Γι’ αυτό και η δεύτερη φορά Αριστερά θα είναι και αλλιώς και μέχρι τέλους», καταλήγει στη δημοσίευσή του ο Παύλος Πολάκης.

Αναλυτικά η ανάρτηση Πολάκη:

Κυριάκο Μητσοτάκη.
Πάλι με έπιασες στο στόμα σου!
ΑΚΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΑ,
«εκτσογλανισμος της κοινωνίας» ΕΙΝΑΙ:
1) Να κανείς 7,5 δις απευθείας αναθέσεις σε κολλητούς σε τρία χρόνια ξεκοκκαλίζοντας δημόσιο χρήμα.
2)Να διορίζεις αποτυχημένους πολιτευτές και άσχετους του κομματικού σωλήνα στις διοικήσεις των νοσοκομείων και πτυχιούχο μουσικής στην ΕΥΠ!
3)Να πουλάς τη ΔΕΗ στο φαντ που διορίστηκε η κόρη σου και να βάζεις το Στασση των 360.000 ευρώ το χρόνο να δίνει μπόνους 16 εκατομμύρια ευρώ στον εαυτό του και στους 250 διευθυντές γαλάζια golden boys που βόλεψες εκεί
4) Να κλείνεις τους λιγνίτες γιατί ντιλαρισες με τη Μερκελ να αγοράσεις φωτοβολταϊκά και ανεμογεννήτριες από κει.
5) Να έχεις 30.500 νεκρούς (πρώτη χώρα στη Δυτική Ευρώπη)από την πανδημία γιατί ΔΕΝ ΕΦΕΡΕΣ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ και ΔΕΝ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΜΕΘ
και να κρατάς ακόμα 6000 υγειονομικούς σε αναστολή και πείνα!
6) Να βάζουν καπέλο στα αποθέματα τα διυλιστήρια και οι εταιρείες εμπορίας στα αποθέματα των καυσίμων και εσύ να σφυρίζεις αδιάφορα και ταυτόχρονα να μην μειώνεις τον ΕΦΚ από τα 700 ευρώ στα 400 για να μην «ωφελήσεις αυτούς που έχουν Καγιέν»
7) Να διορίζεις αστυνομικούς και πανεπιστημιακούς φρουρούς και το οργανωμένο έγκλημα να δολοφονεί μέρα μεσημέρι στις γειτονιές της Αθήνας.
8) Να θεσπίζεις ασυλία στους τραπεζίτες για να κουκουλώσουν και να καθαρίσουν τα δικά σας δάνεια και των ολιγαρχών και ταυτόχρονα να πλειστηριασουν τα σπίτια του κοσμάκη για 15.000 ευρώ!!
9) Να στήνεις σκευωρία για να οδηγήσεις αυτούς που αποκάλυψαν το σκάνδαλο Νοβαρτις στο δικαστήριο ,να τρως σκαμπίλια από το βούλευμα και να κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις!
10) Το «επιτελικό» σου κράτος που απλά ελέγχει τη ΡΟΗ του χρήματος ,να πνίγεται στις πλημμύρες ,να καίγεται στις πυρκαγιές και να πλάκωσε έτσι από το χιόνι στην Αττική οδό (γιατί χιόνισε μέρα και όχι νύχτα…)
και τέλος
11) Να έχεις φίλο το Νίκο Γεωργιάδη,να καλύπτεις τον Λιγνάδη και να έχεις νταλαβέρια με το Φουρθιώτη
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΣΟΓΛΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!
Και τα κανείς εσύ και η κυβέρνηση σου γιατί είστε ακροδεξιοί ,είστε διεφθαρμένοι,είστε ελεγχόμενοι από συμφέροντα και απλά εκτελείτε εντολές!
Ο Πολάκης, ο Βερναρδάκης και ο Αλέξης Τσίπρας ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ!
Γι αυτό είμαστε απέναντι σας
Γι αυτό θα σας νικήσουμε
Γι αυτό η Δεύτερη φορά Αριστερά θα είναι και ΑΛΛΙΩΣ και ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ!!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter