Οργή στο Twitter μετά την καταγγελία για «Revenge Porn» του Στάθη Παναγιωτόπουλου – Θυελλώδεις αντιδράσεις

Οργή στο Twitter μετά την καταγγελία για «Revenge Porn» του Στάθη Παναγιωτόπουλου – Θυελλώδεις αντιδράσεις
Φωτογραφία Αρχείου

Κύματα οργής έχουν προκαλέσει οι καταγγελίες πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, συμπαρουσιαστής της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα», είχε αναρτήσει σε πορνογραφική ιστοσελίδα, φωτογραφίες σεξουαλικού περιεχομένου της πρώην συντρόφου του.

Όλο το βράδυ και μέχρι το πρωί της Τρίτης στα κορυφαία trends βρίσκονται το #σταθης_παναγιωτοπουλος και το #radioarvyla με δεκάδες χιλιάδες οργισμένα tweets.

Δείτε επίσης: Στάθης Παναγιωτόπουλος: Σάλος μετά την καταγγελία για «revenge porn» – Τον άδειασαν οι «Ράδιο Αρβύλα» (Video)

Σημειώνεται πως ο Αντώνης Κανάκης, τη Δευτέρα, υποστήριξε πως ο  Στ. Παναγιωτόπουλος «δε θα είναι από εδώ και πέρα μαζί μας. Μετά από αυτό δεν μπορεί να είναι κομμάτι του Ράδιο Αρβύλα.Έχουμε πολύ θυμό γιατί δε μας είπε τίποτα». Επιπλέον σχετική ανακοίνωση εξέδωσε και ο τηλεοπτικός σταθμός σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι «ο Ant1 διαχρονικά καταδίκαζε και πάντοτε θα καταδικάζει απερίφραστα, κακοποιητικές συμπεριφορές, πράξεις και πρακτικές που προσβάλλουν την αξιοπρέπεια του ανθρώπου και την ιδιωτικότητα».

Πάρτε μία ιδέα για όσα γράφονται στο Twitter:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter